czy ktos sie wybiera na ten zlocik w niedziele???
Printable View
czy ktos sie wybiera na ten zlocik w niedziele???
Ja sie wybieram:)
Ja niestety odpadam w tą niedziele :( więc może zorganizujemy w końcu 2-gi oficjalny ''Polski" zlot Alfaholików wkrótce?
Ja bym chętnie się wybrał (w końcu) na ten zlot, ale w poniedziałek od rana czeka mnie trasa z IE do PL. Z tego powodu sobie odpuszczę, a przyjechał bym nawet audi.
W IE już się Panowie raczej nie spotkamy, a szkoda, bo definitywnie w poniedziałek wracam do Polski na stałe. Może będzie okazja się spotkać na jakimś zlocie w PL, na które mam zamiar się wybierać, jeśli tylko czas pozwoli.
Na następny dzień po powrocie lecę odebrać wymarzoną 159 SW :D (z Alfaholizmu nie da się wyleczyć!!!) Niestety znowu ciężka trasa bo ze Szczecina do Krakowa i powrót. Trochę kilometrów do przejechania.
Do tematu na pewno będę zaglądał! Jak by ktoś potrzebował jakieś części z PL to chętnie będę służył pomocą w zakupie i wysyłce. Dopiero mogę się pobawić w to od września, bo na razie wiele pracy prze de mną przez całe lato, a potem długo wyczekiwane wakacje.
Szerokości Panowie!!!
Pozdrawiam Rychu
ja na 90% bede ;) wiem ze rano musze byc w pracy i nie wiem do ktorej zejdzie:(
Richi jaka trase do PL robisz? :) ja za 2 miesiace jade ;)
Jadę Rosslare - Fishguard a potem Harwich - Hook of Holland. Potem kawałek przez Holandię i całe Niemcy na Szczecin :D
Jak nie masz jeszcze biletów to proponuję się już zaopatrzyć bo są zajebiście drogie. Ja kupiłem dopiero tydzień temu i ta przyjemność kosztowała mnie 450€ w jedną stronę. Jak kupisz wcześniej może będzie taniej.
Kupilem na trasie Rosslare - Pembroke, Dover - Calais w 2 strony za 320 euro ;)
jakies wskazowki co do podrozy? ;) pierwszy raz jade :)
jedziemy razem? ;) jade koniec sierpnia na swoj slub ;)
www.eurorejsy.pl
jade 23 sierpnia :)
kiedy slub??? gdzie mieszkasz w PL??
Czester jedziesz na zlot? :)