Napisał
taczka464
Dzięki epsonix doczytałem między innymi Twoje wcześniejsze posty i zapomniałem edytować tego. Jak jest tak jak piszesz to chyba jednak wole koleiny.Mam 235/40/19 i frajde sprawiały mi tylko przez jeden sezon. Bo później według mnie jazda na nich była uciążliwa. Jeździć 60km/h na ograniczeniu do 90 było dla mnie frustrujące. Wiadomo wygląd i prowadzenie po nowej drodze rewelacja. Tylko gdzie te nowe drogi? Co masz u siebie w rozmiarze 235/45/18? I jak pierwsze wrażenie na tych gumach? Generalnie poszukuje czegoś co jest porównywalne z contisportcontact 3 pod względem prowadzenia. Najlepiej opony poniżej 70db. Myślałem o Toyo Proxes C1S - ale brak rozmiaru , falken ze914- brak rozmiaru , Nexen N Fera SU1 - 72db według mnie głośne , Dunlop SP Sportmaxx rt - podskoczyły od wczoraj o 70zł na sztuce - 660zł duuużo. Hankook Ventus v12 evo2 K120 - Chyba jedyne co pasują parametrami i cenowo nie jest źle. Już sam nie wiem, chciałbym dać poniżej 600zł sztuka. Bo płacić za opony 3000zł dla mnie to przesada.