Nie ma szyby, mało tego, on prawie nie ma opon :D
Nie ma szyby, mało tego, on prawie nie ma opon :D
tak nie ma szyby to był 3 raz z rzedu jak ktos ja wybijał :) musiał komus zalezc za skore ;)
Maciekk powiem tak..Piękna 2ka , piękna gleba , piękna fela...Szacun dla kumpla bo to akurat prawdziwy VW starej daty , przedstawiciel ligi niezniszczalnych aut niemieckich których już nie robią. No i druga sprawa ,że za gwint do ALfy trzeba wyłożyć 2500pln a za gwint do Golfa 2 800pln . Dlatego starsze VW mają wzięcie wśród tunerów bo nie trzeba brać kredytu w banku na kupienie sprężyny zawieszenia czy amora:D.... Ja nie zmuszam do pokochania tego stylu bo każdy ma swoje zdanie ale uważam ,że Alfa w germańskim "sosie" wygląda równie dobrze...bo uglebienie tej sportowej linii dodaje jej tylko drapieżności..Wracająć do Niemieckich samochodów to zauważcie ,że każdy "Niemiec" ma wyprofilowane , wypchane błotniki proszące się o zapodanie szerokiej feli lub schowanie jej za błotnikiem bez stresu o obcieranie. Dlatego w Golfie felga szerokości 8 cali to " wąskotorówka " a w Alfie to już "coś ". Nie gryzmy się z Golfiarzami bo to dwa odmienne światy które są na swój sposób piękne. My mamy styl i linie a oni mają twardy szeroko zadziorny pogląd na świat:) Obydwa mogą tworzyć coś wspaniałego dla fanów motoryzacji dlatego chciałbym mieć w garażu i Alfe i coś co trzeba przenoscić przez przejazdy kolejowe:) czy to będzie Golf 1/2 czy Corrado czy E30 - klasyka german stylu....Amen
Zgadzam się z Tobą Nazar :) Dla mnie osobiście Golf skończył się na MK II :) Stare germany są fajne, ale zaznaczam STARE! Czyli te z lat '70, '80 i początku lat '90 ;)
Panowie, mam maly dylemat, jestem obecnie w Holandii i pytanie, czy oplaca mi sie kupic te felgi :
http://www.marktplaats.nl/a/auto-ond...reviousPage=lr
Jak na oferte z oponami to cena dobra,
Nie wiem jak to wygląda na 156 ale w GT jest ok;)
Załącznik 80957