nie wszyscy :p zdarzy sie ze i czas sie znajdzie na forum:PP
Printable View
nie wszyscy :p zdarzy sie ze i czas sie znajdzie na forum:PP
No fajnie bo bardzo lubie NS tutaj mieszkalam w dziecinstwie mam sentyment do tego miasta.
Zawracaj zawracaj. Niech się coś dzieje. :) Aktywiści potrzebni.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Po dłuższej przerwie w aktywności na forum zacząłem czytać ten temat. Szkoda że ominęło mnie kilka zlotów.
Gdyby był organizowany jakiś zjazd alfaholików w weekend to chętnie się pojawię. :)
W tygodniu niestety nie dam rady ponieważ pracuję w delegacji
Niestety do NS nie wroce mieszkac przynajmniej na razie,ale tak jak pisalam wczesniej odwiedzam to miasto co najmniej raz w miesiacu,w Bochni gdzie teraz mieszkam mamy grupke Alfaholicow i organizujemy spociki pod firma w ktorej pracuje jest to Auto centrum Texon wiec musimy sie kiedys umowic i zapraszam Was do nas na kawe i inne niespodzianki.
a ja tez moge wpasc na te niespodzianki pomimo ze nie jestem z NS;)??
Oczywiscie ze tak,witam Cie serdecznie jak tylko cos zorganizujemy czuj sie zaproszony,probuje tez sciagnosc forumowiczow z Brzeska i innych okolic.
ale mam nadzieje ze kawe dobra serwujesz;)??Moze kiedys zawitam ale kiedy to nie jestem w stanie powiedziec.Dobrze ze mam jakies fotki Twojej 164 to czasem zerkne bo naprawde piekna jest.A te niespodzianki to przykladowo jakie sa??
no tez ciekawy jestem tych niespodzianek:PP ja chetny jestem bo lubie jezdzic :P i moge na taki spocik sie wybrac:))
Kawke wypijemy z ekspresu w firmie a pozniej taki mam plan pojedziemy gdzies posiedziec,a co do niespodzianek zrobimy moze jakies proby sprawnosciowe/jest bardzo duzy plac/ konkurs na szybkie mycie na myjce bezdotykowej wszystko jest do obgadania.