Pozdrowienia dla kolegi Bladego widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Szarych szeregów i Łącznej w Świdnicy. Chyba smsa pisałeś, bo głowę schyloną miałeś:P
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi Bladego widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Szarych szeregów i Łącznej w Świdnicy. Chyba smsa pisałeś, bo głowę schyloną miałeś:P
Pozdrowienia dla Kierowcy czarnego Sportwagona 159 , z którym pozdrawialiśmy się we wtorek w Groblicach :)
p.s. jak jadę czerwonym Mito to nikt ręki nie podniesie jak go pozdrawiam!:)
Pozdrawiam kierownikow mijanych 159 na Dj oraz nie pamietam czy 147 czy 156 na DLB mijanych po 12 na trasie jelenia zgorzelec. Pomachane odmachane
Pozdrawiam Teddy'ego, widzianego dzisiaj po 15 na i zaraz za skrzyżowaniem Rzeczypospolitej z II armii wojska :)
Dzisiaj rano widziana AR 156, chyba w kolorze blue comso, pod politechniką, budynek C-3, na DW...., ładna, zadbana choć trochę brudna sztukaa :) i w strzelinie po 12.00 pod media expertem srebrna 166 na DST, pozdrawiaam! :)
A ja znowu na goscinnych wystepach :) pozdrawiam "sasiada" ze srebrnej GTV we Wro na Golnowskiej :)
Jeszcze dzisiaj tam zajrze :) wieczorem na meczyk jeszcze do orbity :)
Wczoraj pod catoramą w Legnicy widziana 159 na forumowych ramkach nr ST 947.. Pozdrawiam
Dzisiaj na Studziennej stała zaparkowana 156 po lifcie na blachach DB :)
Moja zwykle stoi na Zaolziańskiej ;)
Dzis widziana czarna Alfa GTV na DL w Lubinie na parkingu Aldi ;)
Wczoraj widziane pod NSK w W-chu 2.5 V6 srebrne na blachach DDZ, byłi ramki. Czyje to ? :D
Widziana dzisiaj około 10:00 znana ciorna AR GT na forumowych ramkach i tablicach DLU, prawdopodobnie nocowała na parkingu przy szpitalu na Bema (czyżby grzecznie czekała na właściciela :P )
Widziana wczoraj okolo godz 13-14 na parkingu E.Leclerc-a. Przychodzę patrzę a koło mnie wpasowała się czarna poliftowa 156-tka ;] Do kogóż to ona należy ? (nie oramkowana, aczkolwiek ja na swoje cały czas czekam xD, pewnie kurier utknął w zaspach :D)
http://imagizer.imageshack.us/v2/640...0/268/o9cw.jpg
A kto to parkuje u mnie pod domem Pl. Kościuszki w podwórku Alfa 147 JTD, na ramkach rej. SCI 188...? Pozdrawiam i sio z podwórka ;D!
Pozdrawiam kierowniczkę alficzki mijanej na ul.Mickiewicza :)
Dzisiaj 20:20
Skrzyżowanie Kleczkowskiej i Reymonta
Błękitna (?) 147 z ramkami.
Z mojej strony rączka była :)
Tak jak pisalem droga do pracy dziurawa , wiec nie często jadę alfa. Na co dzienne dojazdy jest fabia.
widziana biała GT DOL na dyrekcyjnej ok. 14, mrugałem długimi i była łapa - bez odzewu.
następnym razem na czołówkę wyjadę bo coś kiepsko mnie widać :)
Kogo jakiś czas temu w 159 w sedanie z żoną spotkałem pod McDonalds niedaleko ADFu na karkonoskiej? :D
Miło było pogadać :)
Dwie Alfy 147 (jedna srebrna) mijane dziś na drodze Wrocław Oława na rejestracji DOA ok. godz. 10. w jednej nie wiem czy ktoś nie machnął (tak mi się zdawało kontem oka :) ). Pozdrawiam.
Czyja 155 stała obok mojej dzisiaj w Galerii Piastow w Legnicy? Niestety bez ramek, ale byc moze ktos z Nas :)
widziana wczoraj o 13 na skrzyżowaniu mieleckiej z hallera czerwona 155 (zapewne slynna v6) na blachach KR :>
hehe alfa 147 flatbeet'a podczas odbioru ramek pod tablice nad zalewem w świdnicy :P
Dzisiaj pod TESCO widziana czarna 147 z jasnymi skórami :) Zostawiliśmy z MORBOB'em wizytówkę :)
Wspólne parkowanie z oramkowaną 147 pod Tesco przy ul. Długiej :)
Załącznik 119381Załącznik 119382
A dziękuję ;) Miłe było zaskoczenie po przyjściu do auta (ok 21:30) i zobaczeniu wizytówki za wycieraczką, a jeszcze większe teraz po zobaczeniu fotek ;)
Pozdrawiam
dziś ok 13 na parkingu kauflandu w wałbrzychu srebrna 156 przed liftem wnętrza na wałbrzyskich blachach. Ktoś przyznaje się do niej?
witam dawno mnie nie było na forum i chciałem się tylko przywitać :)
Załącznik 119664
pozdrawiam :)
Velek3 widziany dziś przed moim domem :D Wziął kabel, pogadał i pojechał :D