No i fajnie kolego haps - kolejny "szrot" odnotowany i informacja, że szkoda jechać i oglądać, a co dopiero kupować:)
Ponawiam pytanie - niestety nikt się nie wypowiedział, a kolejne auta sprzedają się...
Czy ktoś może coś powiedzieć o tych egzemplarzach?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-bezwypadek-gwarancja-oplacona-150km-stan-bdb-jak-nowa-ID6ykHhn.html
Czy w modelu 159 jest to normalne, że odłazi wykładzina podłogi wchodząc pod tunel środkowy? Czy coś tu się musiało dziać? Widzę już kilka takich egzemplarzy, że od strony pasażera wykładzina, jakby była za krótka...?
Tu kolejny egzemplarz:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-i-rej-2009-bardzo-zadbany-bezwypadkowy-ID6yvbo3.html Ta mi się bardzo podoba - wiadomo koła robią robotę, ale takie zestawienie wnętrza welurowego i koloru nadwozia bardz omi odpowiada - co powiecie o tym egzemplarzu?
No i jeszcze taka TI - już jest dawno to ogłoszenie - teraz obniżona cena o 2000 zł - pytałem o nią już 3 razy i dalej nikt się nie wypowiedział - otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9jtdm-16v-150km-ti-orginal-super-stan-niemcy-ID6ytorr.html
I ostatnia z kręgu moich zainteresowań - allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtd-150km-ks-serwisowa-oplacony-i6415322823.html Troszkę za stara, ale wygląda ładnie i konfiguracja bardzo mi się podoba...
Nie wierze, że nikt nie ma nic do powiedzenia...:)