Tak Gosiu - na lusterko - to jest kolejny punkt w moim poradniku :)
Printable View
Tak Gosiu - na lusterko - to jest kolejny punkt w moim poradniku :)
Też się pojawię.
Miejsce spotkania?? Sfera?? Czy może gdzieś na świeżym powietrzu??
ale macie fajnie spotykacie sie dziś też bym się pojawił ale nie dam rady od 10 dni siedzę w szpitalu. jak tylko wyjdę to się pojawię. miłej imprezy życzę.
To zdrowiej i na cyklicznego wpadaj-Zdrówka:)
o 20 sfera ,poziom 4,jadłodajnia kfc....... Mysle ze za pozna pora na stanie na swierzym powietrzu,zreszta ja chora jade wiec sory ale wole w ciepelku jeszcze dzis posiedziec.....
Kuris wracaj do zdrowia!
Marcin....czekamy na egzamplarz tego poradnika z niecierpliwoscią...;P
Ja ten poradnik mam cały w głowie :D Kuris lecz sie, to alfa ma się psuć a nie właścicel :D
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
Ja obstaję przy spotkaniu pod dachem :)
Zdrowiej szybko ! :) Może i ja się doturlam na tą 20...tylko na razie mi się nie chce ...ale może...:girl_wacko:
Oj tam oj tam :P
---------- Post added 26-03-2011 at 00:25 ---------- Previous post was 25-03-2011 at 16:56 ----------
Ok ja zacznę :) Dziękuję za spota nie wiem jak go nazwać ale szalonego na pewno :) Pragnę też przeprosić Magierów i Marcina za nie mruganie światełkami, ale po tym czymś 2-3 hamulec-2-3-jejku zakręt mój błędnik został...w sumie nie wiem gdzie :P Było super kto nie był oj niech żałuje :)
Ja chcę jeszcze raz :D Naprawdę było super i mam nadzieję, że to jeszcze nie raz powtórzymy. Rano lusterko się jeszcze trzymało, więc chyba nie dałem ciała :) Zakręty pierwsza klasa i o dziwo nie ubyło oleju silnikowego w mojej belli :) Dziękuję wszystkim za doprowadzenie do Kozubnika i Żuwikowi z Jagielem za zgrabny sprint - spontan spod świateł :)
OK, kończę moje wywody i wracam do pisania mojego BESTSELLERA :D
---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:10 ----------
Ale by Ci było żal jak byś nie przyjechała :P