Widziałem na allegro oryginalne zbiorniczki ma je jeden gość poszukaj a znajdziedz cena ponad 100 zl w serwisie podobna cena, ja tez bede zmienial zbiorniczek choc sie nic nie dzieje
Printable View
Widziałem na allegro oryginalne zbiorniczki ma je jeden gość poszukaj a znajdziedz cena ponad 100 zl w serwisie podobna cena, ja tez bede zmienial zbiorniczek choc sie nic nie dzieje
Witam, noszę się z zamiarem wymiany zbiorniczka płynu wspomagania. Czy wizualnie "na oko" da się rozpoznać zbiorniczek starego i nowego typu ? chodzi mi o cechy zewnętrzne.
W 2,4 jest inny zbiorniczek i z tego co ja zrozumiałem czytając ten temat, to ciężko jest znaleźć wizualne różnice.
Ile wchodzi oleju do układu wspomagania
A ja mam taki problem że od dwóch dni wspomaganie mi szwankuje na postoju. Raz idzie kręcić A czasem stoi ze ruszyć nie idzie. Po dodaniu gazu jest lepiej. Zamówiłem już płyn i zbiornik. Zacząłem po prostu od tych najtańszych rzeczy.... ktoś coś miał podobnego kiedyś ?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Możesz mieć przedzmianowy wadliwy zbiorniczek z wypadającym filtrem, który będzie blokował przepływ płynu. Zauważysz wtedy, że płyn będzie się pienił w zbiorniczku (powietrze w układzie). Pompa nie wyje?