pozdro dla ekipy z krakowa kotra jechala 147 i na alejach sie przystawiala :D
Printable View
pozdro dla ekipy z krakowa kotra jechala 147 i na alejach sie przystawiala :D
Pozdrowienia dla grafitowej 156SV z piękna skórą w środku, zaparkowanego koło nas, na parkingu parku w Kazimierzu Górniczym.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 przed LF mijanej dziś ok 17.25 na obwodnicy Tarnowskich Gór, łapki były :D
Pozdrowienia dla kolegi z zielonej Alfy 146 widzianej dzisiaj około 11 - 12 pod silesią :P Pogadaliśmy itp. Mam nadzieję że kolega dołączy na forum i przeczyta pozdrowienia ;]
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 Sw SDXXXXX widzianej w Dąbrowie Górniczej na skrzyżowaniu Piłsudskiego i Tysiąclecia- łapki były http://www.forum.alfaholicy.org/imag...es/biggrin.png
Pzdr
Również kolego pozdrawiam Cię:).Szukałem czynnej apteki w Dąbrowie i znalazłem małżonka zachorowała , już jest OK .
pozdrówka dla czarnej 147 z ramkami wczoraj pod castoramą na rej SB :) karteczke z nickiem włożyłem za wycieraczkę:)
pozdrowienia dla koleżanki w niebieskiej 147 w Mikołowie 159 czarnej która jechała ze mną od ustronia i wariata na Suzuki gsx 750 śpieszył się na spota na kopcu
wariata... od razu wariata. Też pozdrawiam ;) i jeszcze kolegę w 166 widzianego dzisiaj w okolicach Czechowice-Bielsko wtedy jechałem Alfą 156 tyle, że bez ramek :P
pozdro dla kierowcy 147 po fl obmachany na krzyżówce koło trójkąta koło 11:45, akurat z matury wracałem z kumplem:D
i dla kierowcy srebrnej 156 po fl na Rocha koło 11:50 ;)
Pozdrawiam 156, którą wyprzedzałem dzisiaj koło 12 na Sikorskiego w Tychach! :)
Pozdrawiam kierownika 156 SW na ramkach spotkanej w Częstochowie na ul. Łukasińskiego ok. 11.50-55
I kierowcę 156 srebrnej, zaparkowanej na ul. 3 maja.
Haha mnie też dziś moja Alfa na maturę wiozła xD Tylko do Olkusza :P
Pozdro dla 147 srebrnej widzianej dzisiaj w Mysłowicach po południu około 14 jakoś :) Pomrugane, odmrugane ;)
bordowa 156 na ramkach Alfa Pomorze widziana dzisiaj przy ul. Lubicz w Krakowie po godz. 17 :)
No i pozdrowienia dla przepięknej czerwioniutkiej Brery na SBE, na S86 , widzianej dzisiaj około 19-20 jakoś :) Piękna!
Pomachane i pomrugane ;)
Pozdrawiam Kierownika oramkowanej 156 na ul. 1-go maja na Halembie pomachane odmachane i kierowniczki srebrnej 147 też na Halembie niestety nie odmachała tylko karpika strzeliła ;)
Pozdrawiam właściciela pięknej, czerwonej 155, którego spotkałem dzisiaj na skrzyżowaniu koło Kauflandu w Tychach, dawałem dużo znaków, ale nie wiem czy zauważyłeś :D.
No i pozdrowienia dla 147 na ramkach, która podążała za mną dzisiaj na targu :).
Czerwona 155 to Dziaru na 100%, mieszka koło ronda przy PKO/targu :) Ja już kilka razy widziałem Twoją Julkę, ale nigdy nie było okazji do pomachania :)
Widuję czasem tą 155, nie da się jej przeoczyć ;).
Ale Twój samochód widziałem tylko raz, ale niestety akurat w Seicento byłem :D, możliwe, że się z moim ojcem widziałeś.
Swoją drogą 155 mi się bardzo podoba i zastanawiam się nad jej kupnem, ale to się jeszcze okaże mniej więcej po wakacjach.
Pozdrowienia dla Kierowcy grafitowej,czarnej,albo granatowej (nie przyjrzałem się) alfy 147 (na klubowych ramkach) który stał pod norauto w Krakowie koło Geat Krokus.
pozdrowienia dla kolegi goniusia, chyba, bo takie jakby jego auto, tylko bez kartki z ogłoszeniem ;) koło Orlenu na Brzezinach się mijaliśmy
trochę miał zdziwioną, zaciekawioną minę
Pozdro dal czarnej 156 SW rej. SL coś tam coś tam :) na ramkach przejeźdzająca obok GWSH dziś koło 9:35 :D
Pozdrowienia dla brera21, którą spotkałem dziś na ul. Krakowskiej przy obwodnicy. Łapki były. :D
Igor93 Twoja Alfe juz pare razy widzialem na miescie ale zero rekacji... :( czyzby ktos jeszcze nia jezdzil ;P? pozdro ;)
Pozdrawiam bezowa/kremowa 156 fl WPY 06xx9 ktora stala wczoraj przedemna na parkingu w Krynicy ok godz. 19 !! Ramki byly :)
pozdrowienia dla ciemno-zielonej 156 widzianej w Gliwicach na Rybnickiej około godziny 11;)
Pozdro dla żółtej 145 SBEXXXX z niebieską naklejką Poczta Polska na tylnej szybie oraz z ramkami i naklejką Alfaholicy.net na bocznej szybie :) widziany w Będzinie wyjeżdżający z Sączewskiego na Kołłątaja w stronę DG.
Pozdro dla czarnej 156 w Michałkowicach widzianej, chwilę temu :D Pomrugane i odmachane ;] Czy dobrze widziałem, z Siemianowic? :)
pozdro dla kierowcy czerwonej 147ki na blachach SK 07..U jadacej na 86 w kierunku Tychow przy skrecie na wroclaw ;)
Pozdro dla czarnej GTV na blachach SMI mijanej w Mikołowie skręcałem na trasę na Katowice
pozdrawiam
kierownika białej 147 z ktorym sie mijałem wczoraj zaraz jakoś po 8 kolo kobiora
i
kierownika czerwonej 147 krg zaparkowanej kolo mojego miejsca zamieszkania :)
Pod UM Gliwice chyba jakiś spocik czarnych Alf - GT i 147 na ramkach + 156 i 156SW. ;)