Na moje oko lewa strona jest zle spasowana nie sa rowne szczeliny do tego zaparowany halogen.. trzeba by bylo sprawdzic..
Printable View
Na moje oko lewa strona jest zle spasowana nie sa rowne szczeliny do tego zaparowany halogen.. trzeba by bylo sprawdzic..
Płock czy nie Płock niema to dla mnie znaczenia, właściciel twierdzi, że z prawej strony z przodu była uderzona, ma nową lampę i pewnie też ten halogen zaparowany, dlaczego niema znaczków nie wie, dlaczego niema naklejek przy nadkolu i drzwiach nie wie, xsenoeny są różnego koloru, kierowca jest palaczem co mi bardzo nie odpowiada ale wiem, że są sposoby na pozbycie się tego zapachu, 1,5 roku w jego posiadaniu, faktycznie chyba się przejadę, tylko ta kasa, wydaje mi się sporo.
Witam.
Czy jest tu ktoś z Wodzisławia Śląskiego i mógłby zerknąć na auto ? Mam 400km i brak czasu do weekendu żeby pojechać .
Witam, może oglądał ktoś, lub pojawiała się wcześniej? ID otomoto: 6008015449 -
Cena pewnie zbyt niska... :D Jestem umówiony na sobotę, zawias zrobiony 3 miesiace temu wszystkie wahacze przód razem z rozrządem. Z przodu robiona była maska i wymieniana lampa po uderzeniu w sarnę - niby wszystko ma udokumentowane.
Wszystkie wahacze przód to jakieś 2K zł do tego rozrząd zrobiony czyli promocja lepsza niż na torebki w lidlu :lol:
Witam,
ktoś może oglądał lub zna tą alfę ? otomoto:6007998053
Nie znam auta ale "spalanie mieści się w 8" to fakt ale tylko w trasie. Po drugie przebieg 80k km dobrze, ze sam wie, ze było cofnięte bo to nierealne aby prawie 10 letnie auto tyle miało. Przynajmniej o stówę zjechane jak nie więcej.
tak, tak... w przebieg też nie wierzę ;)