Kolega, który wczoraj około 10 prawie mnie przejechał na hali targowej na Grzegórzkach i chyba tego nawet nie zauważył uprzejmie jest proszony o zakupienie sobie zestawu głośnomówiącego :)
Printable View
Kolega, który wczoraj około 10 prawie mnie przejechał na hali targowej na Grzegórzkach i chyba tego nawet nie zauważył uprzejmie jest proszony o zakupienie sobie zestawu głośnomówiącego :)
Załącznik 200258
Taka sytuacja wczoraj na ulicy Przemyskiej :)
pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 KDA od czerwonej 147 KMY spotkanego przy Tauron Arenie. Ładnie się odpycha ;)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 166 na ramkach widzianej na ul. Pleszowskiej w Krakowie wczoraj ok 18. Była łapka :) w ostatniej chwili.
Pozdrowienia i podziękowanie dla kolegi z naszymi ramkami , w ciemnej SW, który pozwolił mi włączyć się do ruchu dziś rano , przy wyjeździe z giełdy kwiatowej
Pozdrowienia dla kierowników: granatowej GTV KWI, czarnej 159 KCH oraz srebrnej 147 KR spotkanych dzisiaj w okolicach Carrefoura/Agata Meble na zakopiance. Pomachane :)
Piękna BIAŁA GT widziana nocą na kiełbaskach NYSKA krk:)
Pozdrowienia dla Kolegi z Tarnowa, w czarnej 147 - minęłam Cię wczoraj na krakowskiej białą Giuliettą:)
Szara GT z ramkami, dzisiaj koło 17 w Babicach, za kierownicą chyba dziewczyna :)