swego czasu czesto ja widzialem. od bardzo dlugiego czasy nie. moze to świadczyć o jakis problemach. pozatym silniki vm nie sa trwale - urywaja sie szpilki glowic
Printable View
swego czasu czesto ja widzialem. od bardzo dlugiego czasy nie. moze to świadczyć o jakis problemach. pozatym silniki vm nie sa trwale - urywaja sie szpilki glowic
OZ Zagato za półdarmo:
http://tablica.pl/oferta/felgi-17-or...tml#79f364e339
Hej.
Powiedzcie mi, czy drzwi w 33 907 w kombi i hatchbacku są takie same? Chodzi mi o przód o i tył. I jeszcze takie pytanie, bo myślałem, że wszystkie wersje miały el. szyby, a na allegro pojawiła się na części jedna 33 z szybami na korbkę a poza tym boczki drzwi identyko jak w mojej. I tak się zastanawiam czy przełożenie mechanizmu od el szyb będzie wykonalne? Bo mi wydaje się, że nic nie stoi na przeszkodzie, ale nie chciałbym się zdziwić :)
Siema
Ma ktoś może jakieś schematy elektryki do 164 gdzieś kiedyś widziałem ale nie mogę znaleźć:( chodzi mi głównie o to co jest odpowiedzialne za włączenie świateł postojowych z panelu. wszystko na panelu działa oprócz świateł postojowych dioda na przycisku nie zapala się przycisk jest na pewno dobry sprawdziłem.
Hej. Czy kolektor dolotowy z silnika 1.4 będzie pasował do 1.6 z 145 boxer, a jeśli tak to czy elektryka i wtryskiwacze obsłużą ten silnik
Panowie jest sprawa, okazalo się że mój szef 20 lat temu mial Alfe 33 1.7 i przy ostatnim sprzątaniu znalazł dwa gaźniki z wersji 118ps, najprawdopodobniej weber'y (mialem je w ręce tylko przez chwile ale raczej webery), a teraz pytanie, widziałem na ebayu że odnowione egzemplarze chodzą w całkiem niezłych pieniądzach, na allegro jest jeden odnowiony komplet za 2k zł więc pytam was jaka może być realna wartosć tych gaźnikow i czy jest na nie wogóle jakikolwiek popyt?? Dodam że gaźniki są kompletne, przepustnice nie są zapieczone, ogólnie trzeba by je rozebrac i przeczyścić ale powinny być sprawne bo od chwili zdemontowania 20 lat temu leżą na półce.
Sprzedawaj za granicą. Te na allegro leżą od wieków i nie sądzę, żeby ktoś je kupił, wystawiona kwota jest raczej efektem wybujałej fantazji sprzedającego i tego, że zapomniał, gdzie mieszka :) W Polsce mało kto się na tym pozna.
Ponad pół roku temu dwa razy wystawiłem na licytację parę podwójnych Weberów 40 IDF 82/83 pozostałych z mojego 1.3 S i dopiero za drugim razem licytacja osiągnęła marne 600 zł, potrzebowałem kasy na gruntowny remont mojego 1.7 więc sprzedałem po tej cenie jakiemuś maniakowi Garbusów. Z tym, że moje nie leżały 20 lat, tylko około pół roku, wcześniej chodziły idealnie w moim samochodzie. Szukałem poważniejszego kupca, ale moje poszukiwania spełzły na niczym, może Tobie poszczęści się bardziej :)
Tak jak mowilem gaźniki nie są moje, porozmawiam z szefem w poniedzialek i dowiem sie czy jest wogole zainteresowany sprzedażą a jak tak to za ile i się odezwe.
Cena jedynej w Polsce Alfy 33 z silnikiem diesla spadła poniżej 1000zł:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-1-8t...C30164247.html