obrobiona sruba... wkladam klucz do srodka i kreci sie w kolo.. ;/
Trebor a kiedy jestes w pracy ;p
Printable View
obrobiona sruba... wkladam klucz do srodka i kreci sie w kolo.. ;/
No to chyba tylko rzeczywiscie cos przyspawac,albo probowac wbijac nasadke od udaru o rozmiar mniejsza,problem ze masz kapcia ale mozesz sprobowac kupic opone w spraju i probowac dojechac do zakladu wulkanizacyjnego oni nie raz maja na takie rzeczy wlasne sposoby.
Ale to śruba standardowa czy zabezpieczjaca felgi?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Mam teraz nockiCytat:
Jeśli masz taką możliwość wrzuć zdjęcie dobrej śruby z innego koła to napewno ktoś Ci pomoże.
wiem, wiem, jutro popoludniu zrobie zdjecie i je wstawie, dobrej sruby tej obrobionej, co jest w kole i tego klucza co mam do tych srub.
jedno wiem napewno, jak odkrece ta srube to wymieniam wszystkie sruby na inne.. :) bo jak z jedna sie tak stalo, to inne napewno tez sie obrobia.. he he :)
Noo to mi się podoba optymistyczne nastawienie,pamiętaj o jednych nie ma rzeczy niemożliwych!!
- - - Updated - - -
I jeszcze jedno odwiedzam NS w najblizsza niedziele,pozdrawiam wszystkich Alfaholicow z NS!
ok wstawilem, te zdjecia, sruby koncowki klucza i wymierzylem to :)Załącznik 73902
Załącznik 73903Załącznik 73904Załącznik 73905
Kto Ci tak doradzil zeby wszystkie takie sruby zastosowac? Wyslalam zdjecia do kolegi co ma duzo kluczy moze cos dopasuje.