-
Body zaczął poważnie umierać. Na mój gust to i tak świetny wynik - na razie uzupełniłem jedną warstwą i wygląda zjawiskowo, podtrzymuję opinię, że taki Natty's Blue nie ma czego szukać - postaram się wrzucić jakieś fotki ze spota, bo koledzy z Italiano Squadre robili, ale moim zdaniem stąd jest tylko droga w górę. :P
-
To powiedz ile Ci siedział ten body wax, no i na co go kładles? Dla mnie dobry prognostyk bo ma lato mam dark angel i mam skromna nadzieje że wytrzyma cały letnio-jesienny sezon ;d
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
-
Wskoczył 9 listopada, dwie warstwy na gołą blachę. Trzy miesiące zimą to wynik który mnie zadowala. :D
-
Parkujesz pod gwiazdami czy garaż?
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
-
Pod gwieździstym niebem, przy dosyć ruchliwej ulicy, a auto codziennie robi minimum 50 km dojazdu do pracy i z powrotem w błocie, śniegu, itp.
-
Moim zdaniem również jest to dobry wynik. Też tak parkuje samochód i powiem szczerze że nawet Coli, przez wszystkich uważany za ''mocnego'' zawodnika, nie ma lekko. Ja nakładałem 27.10 i praktycznie go nie ma, ale ani razu nie był niczym wspomagany, wiec myślę, że to całkiem dobry wynik.
-
1 załącznik(i)
Jako, że wiosna się zbliża a w ANB mieli fajne promocje kupiłem kilka produktów ;)
Załącznik 120929
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
-
No, ładnie się zapowiada :)
Ja czekam aż uzupełnią braki magazynowe i też wpadnie do mnie koooonkretna paczuszka :D
-
Panowie jaki cleaner? Poorboy's World Professional Polish czy Duragloss Pre Cleaner #652? wosk to FK 1000P
-
duraglossa co prawda nie używam, używam Professional Polish ( już druga butla) i dla mnie to dobry cleaner i raczej nie widzę przeciwwskazań zeby na niego położyć FK.