Jestem zainteresowany zakupem alfy 159 SW z 1.9 JTD 150KM.
Jeżeli ktoś z forum chciałby sprzedać swoje auto to proszę o kontakt na priv.
Printable View
Jestem zainteresowany zakupem alfy 159 SW z 1.9 JTD 150KM.
Jeżeli ktoś z forum chciałby sprzedać swoje auto to proszę o kontakt na priv.
Witam. Oglądał ktoś może czarnego sedana z Mysłowic? Numer aukcji z alledrogo: 6589518942. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Panowie na co zwrócić uwagę przy oglądaniu alfy, mam zamiar w ten weekend zobaczyć dwa samochody, lecz nic nie wiem na temat tego auta. Obydwa modele są z silnikiem 1.9 z czego jeden ma 120 koni a drugi 150. Jaka powinna być grubość lakieru dla tej alfy ?
Grubość lakieru to chyba najmniejszy problem:). Ważniejsze by pod nim nie było zbyt dużo szpachli. Warto zwrócić uwagę na skrzynię biegów, maglownicę. Jeśli autko sprowadzone to w 150 konnej będziesz musiał zainwestować w usunięcie klap z kolektora. Przeszukaj forum - gdzieś na pewno jest podobny temat.
Witam,
Czytałem, czytałem i troszkę wiadomości na temat AR 159 już mam :)
Zakochałem się w tym modelu od pierwszego wejrzenia (prawie) ;)
Noszę się z zamiarem zakupu tego modelu ale musi być kombi w automacie a silnik oczywiście 2,4-200 koników.
Szukałem na stronach ogłoszeniowych i widzę że rozrzut cenowy jest bardzo duży dla tego modelu, jako że mieszkam poza granicami kraju proszę forumowiczów o podanie kilku sprawdzonych ofert sprzedaży tego modelu. Z powodu braku postów nie mogę wstawić linków z ogłoszeń, które znalazłem na OLX czy OtoMoto. Może ktoś z Was ma takie auto na sprzedaż, proszę o oferty na maila lub pw.
Na OLX jest sprzedawca Auto Komis "SKINDER", ma on AR 159 o której marzę, proszę o info o tym sprzedawcy oraz może ktoś zna to auto od niego ?
to ta za 25k? jak na ten rocznik, wyposażenie i silnik to cena podejrzanie niska, bez gruntownego sprawdzenia się nie obejdzie
Witam. Oglądałem wczoraj AR 159, wszystko spoko, posprawdzałem to co umiałem, ale jedna rzecz mnie przerosła. Kręcąc kierownicą (auto nie jedzie) słychać stuki, mogą to być drążki, ale poczytałem trochę i chodzą słuchy że te modele miały jakiś problem z maglownicami. Jak sprawdzić czy maglownica jest sprawna, i czy te stuki mogą oznaczać zużycie tego elementu. Auto jest z 2006r. do oddania za 20 tyś. Pozdrawiam.
Mam taką prace że jedynie w niedziele mam czas na jakies dłuższe oględziny, a w niedziele ciężko bedzie znaleźć kogoś kto mi to sprawdzi :(