Nic nie zrozumiałeś, ale OK widzę że ze zwieraczami wyjeżdżasz więc humor nie dopisuje :) Będę miał to na uwadze.Cytat:
masz dziwną tendencję do wyśmiewania - ja stwierdzam fakt- problemy MA sypiące sie pompy oleju i inne rzeczy które wymieniłem wczesnej to nie jest normalne - ja staram się rozwiązywać problemy czy zagwozdki naszych samochodów dlatego mam jakieś swoje kontakty- może cie zwieracze bolą ale to nie mój problem. [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] doskonale wie jak to wygląda- nie szukam na sile wad ale czas sobie przejrzeć na oczy i powiedzieć prawdę że ten silnik 2.0 nie należy do udanych.
a że w tuningowanych się nie sypie no właśnie że się ..sypie no chyba ze dla Ciebie znikanie litra płynu chłodzącego na 50 km to nie usterka.
cóż - każdy robi jak chce. Dla mnie sprawa jasna jak na 1 serwis jest 4-5 siników rozjebanych w 2 lata to chyba coś jest nie tak - nie uważasz?
Wiele osób tu nie rafia forum to konkretne to nie pępek świata. wiele aut klepią na gwarancji wiec nikt tu nie pisze.
- - - Updated - - -
oczywiście -robię zawodowo zupełnie co innego ale jakieś hobby trzeba mieć a że obracam się w takim a nie innym gronie wiem może ciut więcej
- jak piszesz - każdy robi jak uważa ale dla mnie ( MOJE ZDANIE I MOJEGO MECHANIKA) grzebanie w tym silniku w autach z gwarą a tym bardziej w leasingu to jak skakanie z 2 km bez spadochronu.
- móje posty mają na celu tylko zwrócenie uwagi na problem i tyle- każdy kto ma kaprys zrobi jak uważa.