Pozdro dla kierownika srebrnej 147 RZ z ramkami widzianej przed 18 w Kraczkowej (chyba :P w każdym bądź razie na trasie E4 Łańcut - Rzeszów).
Printable View
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 RZ z ramkami widzianej przed 18 w Kraczkowej (chyba :P w każdym bądź razie na trasie E4 Łańcut - Rzeszów).
Pozdro dla zaramkowanej ciemnej 166 RRS xxxx widzianej w sobote około 9 na parkingu Rzeszowskiej Poli
a ja pozdrawiam kilka alf mijanych na trasie Debica-Rzeszow i w samym Rzeszowie i jedna pieknosc czarna 159 SW na czarnych+polerka szprychach+podwojny wydech stojaca pod Millenium Hall ok.16 na tablicach chyba LKT(o ile dobrze pamietam ale napewnoL na poczatku)
Pozdrowienia dla Alfaholików widzianych w niedzielne popołudnie: niebieskiej 156 RZ... w Rzeszowie (pomachane-odmachane) i dla srebrnej 147 RSA... w Boguchwale (bez odzewu). :)
A ja pozdrawiam Kierownika pięknej srebrnej przedliftowej AR166 2.4JTD na blachach RLA, którą mijałem wczoraj i dziś rano w okolicach Nowosielec i Kosiny na E4 w drodze do pracy :)
L.
Upsss ale gafa... To byliśmy my, a pozdrowienia pisałam ja, czyli ta Blondynka, która siedziała na fotelu pasażera, stąd przekłamanie ;) Jeszcze raz pozdrawiam 156 SW RSA.... :)
piotr_c mieszkasz/cie na B4? często widzę srebrną 166 FL pod frac'iem.