Też czekam na lepszą pogodę . Sam mam do rozebrania 155 V6 . Przy okazji 2 tygodnie temu zawitała jeszcze jedna V6 do mnie na cześci, ale z niej już wszystko zostawiam dla siebie:P
Printable View
Też czekam na lepszą pogodę . Sam mam do rozebrania 155 V6 . Przy okazji 2 tygodnie temu zawitała jeszcze jedna V6 do mnie na cześci, ale z niej już wszystko zostawiam dla siebie:P
andrzej a czy sprzedasz lewa zwrotnice ( od pasazera )
Sprzedam. Tylko proszę was o cierpliwość. Ta zima wszystko mi zepsuła i muszę czekać aż mi jezioro na podwórku wyschnie. Przypadkiem kupiłem drugą V6 która stała 4 lata nie palona i na dworze do tego. Blacha stan tragiczny, ale motor w co trudno uwierzyć zapalił po takim czasie bez problemu. Zostawiam go dla siebie na zapas.
Skąd Ty bierzesz te V6'ki ... :|
no wlasnie znalazlem druga ( zastanawialem sie 2 czy 1 od ciebie bralem ) zakopana byla tylko musze sprawdzic dziurke :) a ile tych wachaczy chcesz ?
Lewe w sensie trefne z inną średnicą sworznia :D, a zwrotnice brałeś dwie :).
Koledzy pytanie bo nie pamiętam, czy na połączeniu katalizatora z rurą od tłumika środkowego(skręcane na 3 śruby) idzie pierścień uszczelniający?? patrząc jak wygląda połaczenie chyba powinien być.