Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholików :D łazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś :) jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona :D
Printable View
Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholików :D łazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś :) jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona :D
W środę stała sobie w garażu, zresztą niemal jak co dzień.. ;) to miasto jest tak małe że łatwiej na piechotę lub rowerem przebyć je niż stać w korku żeby przejechać przez ulicę w okolicy portu.. ;)
Poza tym stwierdzam że chyba to najgłośniejsze auto w okolicy i może lepiej za dużo go tu na ulice nie wypuszczać xD w Wawie ten dźwięk tak się nie wyróżniał jak tu..
przyznawać się kto obok Makro w Opolu załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne na poboczu :D ? Szara 147 na ramkach blachy CBR.
Pisze tutaj bo na dolnośląski i opolskich dział pewnie nie zagląda.
Wczoraj na Ofiar "ustrzelony" turbodreamer:-)
Pozdrowienia dla alfaholików z Międzyzdrojów;] też podziwiam co tu się kręci po ulicach i widziałem piękną guliettę, parę 156stek no i Gtv z głośnym podwójnym "zenderem" ;] ja też wszędzie z buta bo ścisk na chodnikach przenosi się na ulice;p
Pozdrawiam Alfaholika ze srebrnej 156 ZSZ na ramkach, którą widywałem na osiedlu z pokojami do wynajmu w Mielnie. Raz chyba nawet przyuważyłem jak śpisz w samochodzie. Mojej Alfy widzieć nie mogłeś, bo byłem bez niej.
Tradycyjnie mój Sąsiad "zajął mi miejsce parkingowe";-)