Bobik sorry ale z rzetelności do kolegów nie mogę polecić Twojej belli ze względu na szpachlowaną karoserię...jak już wystawiasz na forum to napisz o tym. Tutaj mamy sobie pomagać.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Printable View
Bobik sorry ale z rzetelności do kolegów nie mogę polecić Twojej belli ze względu na szpachlowaną karoserię...jak już wystawiasz na forum to napisz o tym. Tutaj mamy sobie pomagać.
O proszę :D bardzo dziękuję za komentarz i opinię. Tak coś czułem w głębi duszy że pojawi się tutaj Pana wpis. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie stwierdził Pan że samochód był szaplchlowany ? Bo z tego co wiem przecieranie brudenej karoserii palcami i stwierdzenie że że jest szpachlowana troszkę jest nie fachowa( nie wiem może się nie znam). Owszen coś było malowane (wszystkie takie infotmacje przekazuje w rozmowie telefonicznej, nie zależy mi na wkopaniu kogoś na minę bo nie taka moja natura(jestem nawet skłonny przyszłemu właścicielowi zalać samochód do pełna). Samochód ma już 9 lat nie należy oczekiwać od niego że będzie nowy. Samochody idealne należy szukać w salonach-taka mała dygresja :D Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia. :)
Ps. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę dzwonić wszystko opowiem z dokładną starannością.
1, 5mm powłoki to nie jest lakier i okiem tego nie sprawdziłem a czujnikiem. Myślę że dobrze o tym wiesz co masz.
To tylko informacyjnie abyś ludzi o tym uświadamiamiał (^_-)
Nie wiem bo osobiście nie sprawdzałem go miernikiem. Teraz jestem uświadomiony i chętnie podzielę się ta informacją z nowym kupującym :D W każdej chwili mogę okazać zdjęcia z dnia zakupu i nie różnią się od stanu z dnia dzisiejszego. Dziękuję raz jeszcze i Pozdrawiam ;*
Panowie, tak dla pewności.... zderzak w miejscu grila ma być czarny/ciemny/plastikowy tak? wszelki kolor zgodny z kolorem nadwozia świadczy o jego malowaniu. Mam rację czy się mylę? :)
P.S. sorki, że tak w tym dziale (choć w sumie to pomoc :) )
Tak być powinno. Jeśli jest inaczej to też jeszcze o niczym, poza tym że zderzak był lakierowany nie świadczy.
Witam, Panie i Panów jako ze wróciłem do dawnych planów zakupu AR i decyzja o mofelu to BRERA, oczywiście zadanie mnie czeka nie łatwe pomyślałem że nikt mnie nie pomoże tak jak Wy. Ludzie którzy te auta kochają. Praktycznie każda osoba ze znajomych mi Alfę odradza ale to auto mnie przyciąga. rozglądam się za 2,4 jtdm. możecie jakoś pomóc co kolwiek zweryfikować. lub może jest jakieś autko na forum godne polecenia ?
wrzucę to to oglądam na alledrogo.
allegro.pl/alfa-romeo-brera-2-4jtdm-20v-210km-czarna-perla-i6625286672.html[/url]
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-2-4-jtd-200-km-manual-czarna-1-wlasciciel-gwarancja-6-m-ID6yERd9.html[/url]
allegro.pl/alfa-romeo-brera-i6619367577.html[/url]
z góry bardzo dziękuję
PS. na co zwrócić uwagę.