Pozdro dla właściciela pięknego GTV 3.0 V6 na numerach WND... - mam jedno ale kiedy wreszcie zobaczę cię na lewym pasie? Bo zawsze się strasznie wleczesz na prawym pasie :D
Chyba że to jakieś testy ecodrivingu? :D
Printable View
Pozdro dla właściciela pięknego GTV 3.0 V6 na numerach WND... - mam jedno ale kiedy wreszcie zobaczę cię na lewym pasie? Bo zawsze się strasznie wleczesz na prawym pasie :D
Chyba że to jakieś testy ecodrivingu? :D
Pozdrawiam kierownika Alfy ramki klubowe z nickiem Blaszki WF...:)ale nie przeczytałem jakim.. widziany dzisiaj godzina 3 nad ranem ul. Kobielska przy wjeździe na parkingi podziemne. .
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia kierownikowi widziany teraz czyli 18:16..Wisłę Strada kierunek Mokotów. Jasna alfa 159 blaszki TST 43...Ramki klubowe , ale hmm czyżby pisało Warszawscy Alfaholicy? ?:)..
Hmm a dlaczego ja takich nie mam;)i o nich nie słyszałem. ..Jeżeli TST może mieć to i BBI chyba tez:)
Michał uwierz z miłą chęcią bo bardzo mi brakuje spotów. ..Ale ostatnie miesiące to czwartki ciężko jest:(. Ale obiecuję ze będzie poprawa. Widzę dużo jeździ po Wawie a ja ich nie znam to już źle bardzo źle :)
Spoko, jak znajdziesz chwilę czasu w czwartki to wpadaj :)
Przecież wiesz ze do Was na chwile nie ma co jechać :)te piwka bez %trzeba wypić razem:)
Wczoraj po 19 przy Dekadzie w Grójcu czerwona 156, oramkowana na WM :) pozdro!