Nie, tak alfy działają z carplayem a teraz na tym protokole działacie. Trzeba dluzej przytrzymac. Sluchawka tez nie wlacza apki telefonu. No i nie ma piktogramow z nawigacji. Coz cos za cos, jest pelny ekran
Printable View
Nie, tak alfy działają z carplayem a teraz na tym protokole działacie. Trzeba dluzej przytrzymac. Sluchawka tez nie wlacza apki telefonu. No i nie ma piktogramow z nawigacji. Coz cos za cos, jest pelny ekran
A czy coś wiadomo o obciążalności procesora telefonu w tym protokole. Identycznie jak w przypadku "czystego" AA? Zakładam że bez zmian ale może ktoś coś zauważył jakąś różnicę np z grzaniem się phona na ładowarce bezprzewodowej?
Ostatnio przypadkiem wcisnąłem przycisk telefonu na kierownicy korzystając z CarPlay (na jabłku) i włączyło mi aplikację z telefonu, nie z auta.
Czasem na wstecznym zamiast obrazu z kamery pojawia się zwężony obraz AA
przycisk komend głosowych
https://autoabc.shop/products/wirele...apter-magicbox
Co sądzicie o ty wynalazku ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pewnie tak ale zawsze można mieć jakąś nadzieję. Może to co na drucie jakoś determinuje ilość danych i obciążenie? W sumie nie całkiem do końca wiadomo czemu te fony tak się grzeją, przynajmniej ja logiki nie potrafię wyczaić, czasem zimny a czasem grzejnik przy tych samych niby czynnościach.
Pozornie super. Ciekawe jak szczegóły, niedoróbki itd itp. Warte zabawy patrząc na niewielki koszt i ryzyko.