Pozdrowienia dla penniego widzianego pod porodówką w siemcach:D
Printable View
Pozdrowienia dla penniego widzianego pod porodówką w siemcach:D
a ja pozdrawiam kierowce srebrnej 156 SW na KRK blachach wymijanego black BMW kiwałem głową aczkolwiek kierowca rozmawiał telefonicznie i nie widział:D
Pozdrowionka dla kolegi 166 na cieszyńskich numerach, widzianego na wiślance, pomigałem ale zero odzewu i dla kolegi na klubowych ramkach ze 164 na mikołowskich blachach, którego ledwo dogoniłem przed mikołowem/ale ci to chodzi!!!!!/ pomigane, zatrąbione, kierunki były:D
Raczej koleżanki..ale pozdrawiam również :DCytat:
Napisał wind
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 zaparkowanej dzisiaj pod halą sportową w Tychach przy Piłsudskiego:) Ta wycieraczka to ja:D
P.S. felgi to chyba Toora T670? Co prawda na szybko spojrzałem, ale jeśli tak, to najładniejsze moim zdaniem do 156:)
To ja podwójnie bodajże czerwona wiśnia 156 w Dąbrowie przed przejazdem kolejowym machałem ale kierowca mnie nie widział i kolejna 156 SW czarna na trasie w stronę Olkusza też machałem ale zostałem niezauważony;]
OGROMNE POZDROWIENIA dla kierowcy AR 156 SW 2.4JTD ktorego w poniedzialek gonilem od Zywca do BB. Spotkanie na swiatlach, wymiana usmiechow i lapka. Kapitalne nowe felgi od 159 ti. Na tablicach SZY, a 1 raz go widzialem... chyba nowy alfaholik, szkoda ze nie mialem wizytowki...:mad: musze goscia wyczaic i zaprosic do nas, bo przepiekna mial ta belle:P
Mam nadzieje że to nie ja wyszłam na ignorantkę :D
A dzis owocnie od samego rana
1. biała mito widziana w Sierczy przy sklepie ogrodniczym na blachach KWI
2. czarna 156 sprzed liftu KR....CN pojechała objazdem i ponownie sie spotkalismy na wyjezdzie z Baryczy, czyli objazd sie opłaca tylko przy dużych korach.
3. grafitowa 156(lub 159) KR.... pod Bonarką
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW widzianego dziś w Płazie jadącego w stronę Chrzanowa. Nareszcie ktoś od dłuższego czasu mi odmachał:D