Czyja jest przykurzona Alfa 33 kombi na klubowych ramkach z Wrocławia na rogu Łokietka i Drobnera?
Printable View
Czyja jest przykurzona Alfa 33 kombi na klubowych ramkach z Wrocławia na rogu Łokietka i Drobnera?
Niczyja ;) Sam ostatnio pytałem to Furman podpowiedział, że kiedyś chcieli ją sprzedać i ogólnie stoi tam już hoho
a nie prawda, bo kolegi comankh. tu zdjęcie z najazdu, z którego korzystamy http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ml#post1192771 :>
Czarna 147 kolo 8 rano dziś na ramach na Krzywoustego na wysokości korony :-)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Pozdro dla zony Bartekalfa166. Wpuscilem ja kolo wizowca w cieplicach. Pomachane odmachane. Nie wiem czy zobaczyla ze to wasza alfa ja wpuszcza
Dzis w walbtzychu:
18:45 nowe miasto przy glownej ulicy stoi niebieska 156,
19:00 kolo pizzerii italia srebrne gtv
19:04 ciemna 156 na broniewskiego kolo świerczynskiego ta na ramkach ja juz szedlem pieszo.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Widziane dzisiaj z tramwaju we Wrocławiu dwie szare Alfy z ramkami:
1) 156 SW rej. DW 754.. około godz. 14
2) 156 sedan na blachach ONY wieczorem ok. 18
Pozdrawiam
5 marzec godz 23.30 czarne ( badz w ciemnym odcieniu) 156 przed fl w sedanie na ramkach, skrzyzowanie legnicka - na ostatnim groszu. Kierowala sie do mostu milenijnego. ;) ciezko mnie wypatrzec bo siedzialem w.... skodzie, na lini 32.
PZDR siroccoxp
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 SW DL ... z którym wymieniliśmy ,,łapki" na Piwnej dzisiaj około 16:30
Pozdrawiam wlasciciela/lke złotej 156 sw po fl na ramkach rej DSR widziana dzis pod Careefourem w Legnicy ,ok poludnia czekalem ale nie dane było mi poznac :D
Pozdrawiam kierowcę szarej 159 z ramkami. Dzisiaj około 16.35 na milenijnym ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
159 w SW?
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 na blachach DZL - ramki były. Widzieliśmy się przy Lidlu w Złotej... nie miałem czasu za bardzo podejść za co sorki, ale myślę że nie raz jeszcze zobaczymy ;)
A faktycznie, tak coś zerkałeś, a potem zobaczyłem, jak odjeżdżasz czerwoną 147 (o ile dobrze pamiętam). Również pozdrawiam i mam nadzieję, że szybko się spotkamy :)
Zdzis widziana 156 sw przed liftem czarna na ramkach ;) godz 6.30 ul legnicka w strone centrum okolice astry.
chyba zrobie jak proxim. On oramkowal sluzbowego sprintera ja oramkuje tramwaj xD
Tramwaj na ramkach alfy. Dobrw by to bylo:-)
Czyżby 166 Dawid_Zielu pod Tesco w Lubinie ? Pozdrawiam
Ależ oczywiście, z całą rodzinką :) pozdrawiam i przepraszam że nie zauważyłem, rzuciła mi się tylko w oczy 159 na obcych tablicach nie oramkowana.
Dzis rano, około 9:00 na Szybowcowej bordowa 164, troche sie spóźniłem z reakcją :) Pozdrawiam!
16:40 156 na blachach PRA w legnicy w ololicy lotosu i orlenu
Dzisiaj przed 15 widziany Morbob, w Ząbkowicach na wysokości Orlenu od Wrocławia, pewnie wracałeś ze szkoły, pozdroo! :-)
Pozdrowienia dla kolegi Mumina :D Po 17-tej spotkaliśmy się na Duboisa i rozjechaliśmy w przeciwne strony Pomorskiej - my w lewo, a Mumin w prawo ;)
Czyja czarna 156 na rej. FZG w Małomicach? :)
Posiada ramki klubowe ;)
Pozdrawiam właściciela, jestem u rodziny w Małomicach, stoję blok dalej, i tak rzuciła mi się ramka w oczy ;)
Ja niestety poruszalem sie audi s4 wiec nie migla mnie widziec;-) ale milo alfe na ramkach zobaczyc:-)
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na klubowych ramkach, widzianego dziś przed C.H. Karolinka w Opolu. Światełka i rączka była.
Dzisiaj popołudniu na skrzyżowaniu Krakowska/Opolska z Karwińską łapki ze 156 były - kto to? :)
Będąc na urlopie we Wrocławiu widziałem białą 159 SW na ramkach PO pod Halą Stulecia na targach moto :)
Sporo też 147 na ramkach widziałem.
Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124786&stc=1
Pozdrowionka dla kolegi w czerwonej Brerze,mijalismy sie dzisiaj po 16.00 na przejezdzie kolejowym w Rogoznicy.Sorki ze nie dalem znaku zycia:),jakos zapatrzylem sie Piekno Brery:).
Wysłane z mojego Nexus 4
Dzisiaj w Ząbkowicach, na wrocławskiej koło 10.30 czarna gtv'ka,nie pamiętam Twojego nicku ale jesteś na forum, stałem koło auta, chyba mnie nie zauważyłeeeś :-)
Sorka wczoraj mega zabiegany, nie rozglądałem się nawet XD pozdrawiam ;]