Pozdrowienia dla Kierowniczki ciemnej 166 KBR.... z ramkami zaparkowanej obok mojej 166 przy Biedronce w Wojniczu wczoraj ok 17., Oraz Właściciela ciemnej 156 KR .... na klubowych ramkach zaparkowanej wczoraj ok 14 przy krakowskich Błoniach :)
Printable View
Pozdrowienia dla Kierowniczki ciemnej 166 KBR.... z ramkami zaparkowanej obok mojej 166 przy Biedronce w Wojniczu wczoraj ok 17., Oraz Właściciela ciemnej 156 KR .... na klubowych ramkach zaparkowanej wczoraj ok 14 przy krakowskich Błoniach :)
pozdrawiam kierownika 156 sw ( chyba ts ) rej. KRA**** na okulickiego okolo 18:30. mine kolego miales tęgą :P
ps. 156 post xD
Pozdrawiam kolege Bond_krk który dziś zostawił mi karteczkę za wycieraczką na Urzędniczej przy Czarnowiejskiej w Krk, gdy celowo zaparkowałem przed nim - faktycznie, widuję Cie tu niemal codziennie, ramki masz chyba góra od 2 miesięcy, wcześniej było samo logo alfaholików, prawda?:) Moją alfę pewnie też już kojarzysz, a to dlatego że pracuje w X-KOM'ie ;)
PS jest jeszcze jedna ciemna 156 berlina która też parkuje na tym naszym trójkącie urzędnicza-czarnowiejska-chopina - mianowicie ta z logiem i flagą iCar'a :P
Widziane w czwartek:czarna (świetna) 145 skręcająca z Okulickego w Kupały i chwilę później widziana czarna 156 SW FMI na Okulickiego.Oczywiście obie na ramkach i łapki były.Pozdrowienia z granatowej 145 (bez ramek).
Pozdrowienia dla kolegi z siwo-oliwkowej 156 (chyba grigio africa) widzianego dzisiaj w Bytomiu na wlocie z Siemianowickiej - SPI i ramki klubowe - dziwnie się kolega na mnie patrzył bo pomachałem, a ja stałem sobie na chodniku i liczyliśmy przejeżdżające auta :D haha :D
Zajęcia z infrastruktury transportu ;)
Pozdrowiam i dziękuje za wspólną jazde. Czarna, oramkowana 159 KOL XXXX z okolic Pribor na Czechach aż do Cieszyna. Nie omrugałem na odchodne bo podczas podjazdu pod górke za granicą włączył mi się tryb awaryjny i się troche zajawiłem:)
Później spotkana jeszcze 147 po FL SZA lub SZY jeśli dobrze zauważyłem na rondzie w miejscowości Kozy:)
Pozdrowienia dla Wojtka, który prawdopodobnie wracał swoim miśkiem z pracy:) 22:20 światła koło multispedytora w Cz-Dz:D
Pozdrawiam nieoramkowaną jasną-złotą 145 SRB XXX mijana na paruszowcu na górce.
silver 145 z ramkami przy basenie dzis stałą na wlocie do miechowic od str zabrza
Przyznać sie - kto był dzisiaj białą oramkowaną 159 na pikniku IP w Krakowie ? :)
Pozdrawiam majkela_dg widzianego dziś jak wyjeżdżał swoją zieloną 166 od siebie z osiedla. Pomachane :D
pozdrawiam alfaholika ktorego niewidzialem ale wczoraj weczorem w pszczynie zaczepil mnie na CB radiu:)
Pozdro dla Czarnej Mito dziś na Giszu na ramkach wizytówka poszła :D
Pozdrowienia dla ciemnej 147 KR.... z ramkami zaparkowanej nieopodal Opery w Krakowie :)
Pozdro dla 156 poliftowej dziś w Sosnowcu koło Auchana o 15.30. Machnąłeś a ja w ostatniej chwili zauważyłem i nie wiem czy widziałeś jak odmachałem. ; )
pozdro dla 156 mijanej dziś około godziny 16 za żywcem w kierunku Radziechów.
Pozdro dla tetrisa którego spotkałem pod swoim domem :)
Pozdro dla alfy 159 na krakowskich numerach mijanej wczoraj ok. 15.30 w Barwałdzie na trasie Kalwaria - Wadowice
Coraz częściej widac na ulicach Alfy z klubowymi ramkami :)
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej 156 SW w ciekawym kolorze - coś w stylu ciemnej zielonej oliwki - widzianego wczoraj ok. 14.45 na ul. Zabrzańskiej w Bytomiu - wyjeżdżał spod wiaduktu w kierunku Szombierek, pozdrawiam też kierowcę dobrze mi znanej z widzenia poliftowej 156 SW na bytomskich numerach, którego widziałem o g. 5.20 na ul. Zabrzańskiej - jechał od Szombierek i skręcał pod wiadukt do centrum - pozdrawiam.
Jeśli mocne słoneczko spowodowało, że na parkingu Juvenii zamiast srebrnej SW widziałeś białą, to pewnie byłem ja ;)
- - - Updated - - -
Także pozdrawiam... jak i wszystkich kierowników (i kierowniczki) widzianych wczoraj w okolicach Kalwarii. Jeśli nie machałem, to wybaczcie, ale wypatrywałem kolejnych producentów mebli ;)
Pozdrowienia dla oramkowanej GT KPR..... zaparkowanej pod krzakiem :) przy Wydziale Mechanicznym PK :)
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 SW która to mnie wyprzedziłą na drodze z Tychów do Bierunia, pomigane, odmigane kilka razy bo ciągnołem za nią aż do rondka w Bieruniu Nowym. Miło było :)
Pozdrawiam kierowcę grafitowej Gulietty QV, stojącej dzisiaj na przeciwko mojej na parkingu pod Aluprof w Bielsku.
Wysyłane z SGS2 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, spotkanego na światłach przy wyjeździe z obwodnicy od strony ath o godz. 14 30.
Pozdro dla srebrnej 147 mijanej dziś na przejeździe kolejowym w Murckach ramki były rej. STA jechałem Touranem niemachałem ;/
witam jak przejeżdżałeś ok18.30 lub ok 22 to bylem napewno ja;) srebrna 147 na STA ;) (zgadzalo by sie)
ps. co najmniej 2 razy w tyg smigam ta droga dokladnie na podlesie wiec musialismy sie nieraz mijac pozdro:)
wpadaj jutro na Spota do Kato :D
do soboty nie da rady;/ bella jutro odwiedzi warsztat wahacze góra i coś mi sprzęgło świruje
Pozdro Kowal! :)
ps. musisz zwiększyć prędkość przelotową przez DTŚ :D
hej. jak mozna pisac w dziale bazar?
Trzeba mieć odpowiednią ilość postów w działach technicznych lub odpowiednio długi staż na forum.
Pozdrawiam Alfaholika w srebrnej lub błekitnej 156 KR... (ramka tylko z przodu) jadącego za czarną 166FL w Brzeszczach na rondzie koło 17. Ja stałem na przejściu na rowerku ;)
Pozdrowienia dla dziś spotkanych Alfaholików na trasie do Lublińca i dalej do Kluczborka:
-czarna Giuletta SPI- pomachane
-jasna 156 OOL(chyba) też pomachane.
Pozdro
Pozdrawiam:
-kierownika 145-ki widzianej w korku przy Grunwaldzkim w Krk, pomachane (g.16)
-kierownika 156, oramkowanej, która jechała od strony Olkusza, kolega skręcał za Nową (Wielką??) Wsią w lewo, machałem ale nie widział :( ok. 19
A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o;)
I pytanie: który/a parkuje swoją czerwoną 147 1,6 ts pod Polo markietem w Zabrzu na helence? Widziana drugi dzień pod rząd:>
//A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o;)//
Również pozdrawiam i do kolejnego spotkania na drodze :)