Skąd wziąłeś panel kierowcy? Przecież nie da się go przełożyć.
Printable View
Skąd wziąłeś panel kierowcy? Przecież nie da się go przełożyć.
Szkoda że o tym wcześniej nie wiedziałem. Teraz dla mnie już zbędna informacja bo 159 idzie na sprzedaż.
Podłącze się pod temat. Dziś sprawdziłem w swojej Belli i z tego co widzę mam całą instalację pod elektryczne fotele( Wiązka, bezpieczniki w bagażniku), także pozostaje tylko znaleźć fajne zydle :) Jeżeli ktoś miałby na zbyciu w dobrym stanie, dwa europejskie fotele elektryczne, podgrzewane w beżowej skórze, za dobrą kaskę, to chętnie przytulę:). Mogę też się wymienić z dopłatą na manualne z mojej Belli w bardzo dobrym stanie z grzaniem. Jak ktoś, coś to pisać na priv:)
A da się założyć do manualnych foteli oryginalna mate do grzania i sterowanie?
Tak, tylko musisz tapicerkę ściągnąć i przełożyć. Mata jest przyklejona do gąbki pod tapicerką.
Panowie mając taką kostkę mam szanse podłączyć podgrzewane fotele? Elektryczne sterowanie jestem w stanie przeboleć ale jak mają być pełne skóry to w zimę musi być ciepło w dup... :)Załącznik 246688
przecież to jest 159, to raczej w tym dziale będzie ciężko pomóc. Musisz prześledzić gdzie jakie złącza idą i wtedy podpiąć się z zasilaniem. Pamiętaj tylko że 159 ma CAN a to może nieco utrudnić pracę.
- - - Updated - - -
P.S. Widzę że masz gniazdo to powinno działać.
Marek ale to jest dział 159 :)
Pytanie czy to, że mam kostkę zagwarantuję działanie podgrzewania tyłka. Jest jakiś sposób aby to sprawdzić bez kupowania w ciemno nowych foteli?
Faktycznie :suicide: sorki
A ta fotka to jest Twoja czy z neta?
Jak nie masz tych foteli to musiałby ktoś podać na których pinach w podłodze jest zasilanie a Ty to sprawdzisz. Ja już nie sprawdzę bo sprzedałem 159. GEneralnie grzanie tyłka to proste podanie plus i minus. Na pewno da się to podłączyć. Kwestia tylko tego ile się narobisz.
A teraz w tym złączu masz wykorzystane wszystkie piny? Bo po lifcie ponoć już nie było instalacji pod coś czego nie było na pokładzie.