Dziś w Łodzi około 13:00 na Piłsudskiego widziana 147 o nr rej.: EL044PE bodajże :)
Kto to :) ?
Printable View
Dziś w Łodzi około 13:00 na Piłsudskiego widziana 147 o nr rej.: EL044PE bodajże :)
Kto to :) ?
Pozdrowienia dla kierownika bordowej 159 widzianej dzisiaj na politechniki koło wamu, było machane ale chyba już trochę za późno :D
Kto dzisiaj sie po pasie zieleni gramolił sie 156 po fl sedan bez przedniej rejestracji z maka na rogu pabianickiej i jana pawła ;p ?
Czy jest na forum (szara? taki dziwny kolor ) 159 SW najprawdopodobniej 2.4JTDm którą dzisiaj czerwone audi 80 wpuszczało na lewy pas na ulicy Politechniki przy Radwańskiej ?
Panowie i Panie jak spotkacie na mieście czarną 145 z końcówką MN to proszę i pomachanie. Jeszcze nie mam ramek klubowych, a dużo jeżdżę po mieście i często mijam jakąś Alfe :)
Dzisiaj widziany Szczepan na zgierskiej przy krańcówce tramwaju nr 11 ok godziny 9 00 ;p Byłem kaloszach w kałuży na terenówce ze studiów to nie machałem bo troche było wstyd ;p
Hehe. Możliwe. Tankowalismy z Asią jej Corse bo jechaliśmy Funie moją zawieść do doktora. :) a Ty gdzie byłeś? Bo nie zauważyłem.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
145 jasno zielona widziana dziś na zachodniej koło 13. Widziałem też 156 Zeba na Tuwima ;)