Numer 200 :D na liście !
Printable View
Numer 200 :D na liście !
Witam ! Z chęcią się pisze na zlocik ! Tylko mam jeden problem może mnie ktoś pokierować jak wszystko załatwić i dostać zaproszenie ( czy jeśli dostane zaproszenie a nie dostane urlopu w pracy to wiąże się to z jakimiś konsekwencjami) ? Pozdrawiam Krzysiek
Krzysiek866, różne sytuacje bywają, więc nic się nie stanie jak się zapiszesz a nie będziesz mógł pojechać.
w tym temacie wcześniej był opis jak należy się zarejestrować.
Ok fajnie zara będę szukał:). Kate jak co to mogę pisać do Ciebie na PW w razie problemów ?
207. bobryt 155 + Ania 8)
Chyba łopatologiczniej się nie da :P
1. Na stronie www.alfaamore.com klikamy w czerwony przycisk - NEW REGISTRATION
2. Akceptujemy regulamin przez zaznaczenie kwadracika w lewym dolnym rogu i wciśnięciu klawisza REGISTRATION
3. Uzupełniamy wszystko co jest zaznaczone na żółto /BEZ POLSKICH ZNAKÓW/:
- nick
- imię nazwisko
- login /może być taki sam jak nick/
- hasło /musi się składać z wielkich i małych liter oraz cyfr/
- wybieramy kraj
- wpisujemy miasto
- w dużym żółtym kwadracie pod nazwą "Introduction" piszemy kilka słów osobie /najlepiej w języku angielskim, tudzież w języku węgierskim jeśli ktoś zna :P /
4. Klikamy SAVE
5. Czekamy na maila w którym pojawi się link. Klikamy.
6. Logujemy się na stronie.
7. Po prawej stronie miło nas przywitają. Szukamy "My cars" ładujemy kilka zdjęć Belli. I uzupełniamy dane o samochodzie :!: Oczywiście SAVE
8. "My pictures" - ładujemy swoją podobiznę przy Belli. Oczywiście SAVE
9. Przechodzimy do zakładki "Options". Klikamy w clik here. Wtedy status użytkownika powinien zmienić się na PLEDGE. Jeśli tak jest, to znaczy, że wysłaliśmy "kwestionariusz osobowy" do moderatora i czekamy aż staniemy się MEMBERS. Kiedy już tak się stanie logujemy się i wchodzimy na stronę http://www.alfaamore.com/events/alfacity09 .Klikamy na dole REGISTRATION. Pojawi się okienko by wpisać symbol autka jakim będziemy jechać na AlfaCity. Dajemy chyba ok i powinniśmy zobaczyć swój nick przy kolejnym wolnym numerku.
Uff... :)
Kate mnie tez dopisz peteja_43 + Mirella mam wrescie nowe hasło posłali mi teraz i juz mogę sie logowac pozdrawiam i wielkie dzieki za pomoc <calus>Cytat:
Napisał Kate
To Kate, nas z Natalia tez dopisz do listy chetnych :mrgreen:
Ja mam propozycje, jak ktoś już się zapisze na stronie AlfaCity, to niech z łaski swojej skopiuje liste i dopisze siebie pod kolejnym numerkiem 8) Ułatwi to sprawę, bo będzie wszystko na bieżąco :)
Lista osób zapisanych:
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7.
REJESTRUJĄ SIĘ TYLKO TE OSOBY, KTÓRE JADĄ SAMOCHODEM. Jeśli ktoś ma kawałek wolnego miejsca na kanapie, by zabrać innych to proszę, by zaznaczać to na liście :) Tak będzie sprawniej :)
od 15ej walczę z rejestracją i tylko" Error on the sheet!" pomocy ludzie :!: :!: