szkoda, ze nie 33;).Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??
Printable View
szkoda, ze nie 33;).Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??
To teraz wyrejestruj się z forum i zmień numer telefonu bo Cię ludzie zawalą podaniami o przewózkę.
- - - Updated - - -
Właśnie gadałem z kumplem - jechał przez Raszyn za lawetą z 4C i doniósł mi że, tak jak myślał, skręciła w 1-go Sierpnia więc od jutra można ją podziwiać w Carserwisie w Wawie, wybiera się ktoś?? Ja chyba podskoczę po pracy pomacać tą zabawkę.
Ja mam zaproszenie do carserwisu na sobote... Ide pomacac :)
Sent from my iPhone
Kilka fotek z dzisiejszej zamnkietej prezentacji 4c
USUWAM ZDJECIA ZE WZGLEDU NA ZASTRZEZENIA O NIEUPUBLICZNIANIU.
Sent from my iPhone
I co grzdylu, kiedy kupujesz? :-)
Na jazde próbna raczej mała szansa nie? :/
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Najchetniej to bym dzisiaj zamowil, nie mowil nic zonie, moze by nie zauwazyla ubytku 250tys :)
Meczylem o jazde, powiedzieli "zobaczymy" na pewno nie tym egzemplarzem ale planuja sciagnac swoja do salonu. Moze wtedy da sie karnac :)
Sent from my iPhone
Na pewno żona nie zauważy..a jak juz pokażesz auto to na pewno wybaczy:D
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Zdaje się że "ktoś" prosił podczas prezentacji żeby nie wrzucać zdjęć do sieci do czasu polskiej premiery
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Premiera juz byla, nie sa to tajne zdjecia. Bez przesady
Sent from my iPhone