a ma ktos z Was paragon fakture?? z cena za ile wasza alfa wyjechala z salonu np.jako nowa?? jestem ciekaw ile np.kosztowala 156 w 1998 albo 166
Printable View
a ma ktos z Was paragon fakture?? z cena za ile wasza alfa wyjechala z salonu np.jako nowa?? jestem ciekaw ile np.kosztowala 156 w 1998 albo 166
Jestem drugim właścicielem w PL; Bellę dostałem od teściów, a teść sprowadził ją sobie z Włoch :)
moja bella jest z wloch ( z Perugii dokladnie) a znalazlem ja, o dziwo, w komisie ;) Jakis gosc sciagnal ja dla siebie z Italii i po pol roku sprzedal.
Moja oryginalnie z Hamburga, kupiona przez dość ładną panią od marketingu ;) A ja wziąłem ją od LT w Łodzi.
Kupiłem samochód od faceta z tego samego miasta, gdzie mieszkam. On z kolei auto miał sprowadzone z Włoch przez Niemcy, tak jest w papierach. Więc jestem drugim właścicielem w Polsce. Książka serwisowa jest nawet :) Przebieg autentyczny ok 152777km na dziś. Kupiłem ją 21 lipca z przebiegiem 143tys.
Zrobiłem w niej od razu rozrząd, olej, prawe przednie łożysko i tyle. I jeżdżę nią codziennie po 60-100km.
Kraków, salon Viamotu;
a moją przywiozłem z włoch... i tu kończy się bajka,jest poobijana, ze śladami bejsbola na tylnej klapie, sznitami o kluczy na drzwiach i wspomnianej klapie, wykrzywioną grymasem belką przednią, a właśnie panewka zdecydowała że silnik pójdzie wek... ale przejdziemy przez to wszystko razem i będziemy jeszcze razem śmigać :D
Moja 147 pochodzi z Belgii. A w PL kupiłam ją od chłopaka, ktory zamierzał zmienić samochód i kupić sobie lexusa. Zdrajca:D Ale tym lepiej dla mnie - nie mogłam jej tak zostawić, zbyt piękna była:)
Ja swoja 166 kupiłem od kolegi Masterhard z Naszego forum. Sam jestem ciekawy ile w 1998 roku kosztowała moja Alfka, ma ktoś może cenniki z tamtych lat przypadkiem?
Moja 3.0V6 Full opcja, brak tylko xenonów to pewnie grubo ponad 100 tys zł...
Pzdr