Start przedni :) dzieki wielkie :) widok dziesieciu ALFonsow pod oknem...bezcenny :)
Printable View
Start przedni :) dzieki wielkie :) widok dziesieciu ALFonsow pod oknem...bezcenny :)
Marku , nie ma za co dziękować .To czysta radość spotkać tak pozytywnie zakręconych alfaholików ;) i choć w małej części jakoś pomóc.
Więc , bawmy się fajnie :cheers: :party:
Masa , sorki - a po co Ci fotki ? Tu trzeba być !!! a Ty co rok masz jakąś wymówkę :P
Nie bądźmy tacy O to fotka :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=133932&stc=1
Na czerwono zaznaczony jest nasz ośrodek a za nim stoi dziesięć 166 Zacny widok :)
Dobre Dziubek :D niezły widok tam mieliście!
Natomiast jazdę serpentynami na dziesięć 166 zapamiętam już chyba na zawsze - myślałem, że trzeba mieć Ferrari lub Maserati żeby poczuć coś takiego, ale się myliłem ;)
.... no i to już jest koniec....
Dziękuję wszystkim za przybycie.
W szczególności madmaxom za wsparcie i pomoc. Dzięki Nim w tym roku start był "na grubo" :)
Podziękowania również dla gipsika za pokaz polerki lakieru.
I dla danusa, bo dzięki niemu mogliśmy użyć chociaż małego zestawu kluczy :sarcastic:
Oraz dla rivta za ozonowanie klim.
.....jesteśmy już w domu . Trasa była super.
No tak ,wszystko co dobre szybko się kończy i znowu szara codzienność .
Dziękujemy Markowi za organizację zlotu oraz wyczajenia co trzeszczy w alfonsie , gipsikowi za polerkę , rivt-owi za ozonowanie , Danus77 za podpięcie kompa i również wyczajenia co trzeszczy,alfa.kris.k za przepyszne MUNIUMUNIU;),tomaz za możliwość prowadzenia automatu.
Madmaxowa dziękuje również dziewczyną za nocne pogaduchy i granie w bilard ;).
Dziękujemy oczywiście wszystkim uczestnikom zlotu za wspaniale spędzone chwile. Do zobaczyska znów za rok !!! :hello:
Hej. I ja w końcu dotarłem z dodatkowym godzinnym postojem u znajomych na kawce. Podziękowania dla wszystkich za bardzo miło spędzony czas.
P.S. Zgadnijcie jaka niespodzianka czekała na mnie po powrocie do domu ?
...
...
...
Całkowicie padnięty aku w Puntolocie...też zostało mu 6V :)
Właśnie dotarliśmy do domu :)
Dzięki serdeczne za super zlot Marku i wszystkim za znakomite towarzystwo mam nadzieję że wszyscy spotkamy się za rok :)
Hej, hej!
My też już w domku, od 16:00. Powrót był zdecydowanie szybszy niż przyjazd :D
Ze swojej strony też dołączamy się do podziękowań:
dla obu Marków (i żon) za przygotowanie, sklejenie w całość zlotu oraz "pogrubienie" powitania ;)
dla Rivta za ozonowanie!
dla Danusa za szybką diagnozę audio ;)
dla Endrjusa za przejazd dieslem z manualu - powiem Ci, że faktycznie przy tej mocy wersja z automatem JEST alternatywą dla V6 :)
i dla całej reszty za wspaniały klimat!
Zapraszam dalej tu
RELACJA