Z tego co napisane wynika że opony w kiepskim stanie a cena za felgi super więc nie warto ich kupić dla samych felg i dobrać odpowiednie opony?
Printable View
Z tego co napisane wynika że opony w kiepskim stanie a cena za felgi super więc nie warto ich kupić dla samych felg i dobrać odpowiednie opony?
niby tak ale dla mnie każdy grosz się liczy... a chciałem sobie kupić tanie alufelgi. Teraz mam dylemat:( bo 16" 40mm są drogie.
No to szczerze jak nie masz kasy to kup 15-nastki, bo przy 16nastce dużo szybciej poleci CI też zawieszenie.
15 droższe niż 16... chyba sobie po prostu odpuszczę albo 14 kupię i przełożę opony...
Jak 15 nastki sa drozśze??? Te z aukcji AZEV to muszą być moim zdaniem w bardzo kiepskim stanie skoro tyle kosztują i nikt ich nie chce
aqaz ile mozesz przeznaczyc na felgi? masz mozliwosc podjechania po fele czy tylko kurier?
Co do azevów to nie wyglądają na w jakiś sposób zdefektowane. Do do cen to chodzi o to, że mam stalówki 14. A 15 są droższe od 16dlatego, że do wielu modeli pasują w przeciwieństwie do 16. Więc do 500 zł kupię po prostu brzydkie15 :( Poza tym chciałem kupić alu do 500 zł z oponami (chociaż na jeden sezon) i z przesyłką. Więc chyba zostanę przy 14 a ewentualnie kupię jakieś alu 14 chociaż w większości są powiedzmy ... średnie.
Po Azevy podjechanie to 10 km.
Chciałeś wydać do 500zł za komplet 4 alu 16" z oponami, z transportem...?? :confused::confused::confused: Hmmm...? A nie taniej kupić kołpaki WRC - tak rzekłby mój znajomy :P Wg mnie skoro masz dość ograniczony budżet to nie pchaj się w to, najwyżej kup 15" bo jak dobrze poszukasz, to coś znajdziesz... Chociaż do 500zł będzie ciężko z czymś ciekawym. Wg mnie komplet porządnych, używanych alu 16" to wydatek minimum 700 zł za same koła (nie firmowe) i do tego opony drugie tyle minimum. No chyba, że planujesz jeździć tym krótko, to można z oponami też polecieć w używkę albo kupić komplet od razu z alu bo zazwyczaj sprzedawcy dodają opony 'na dwa sezony', czyt.: na dwa miesiące :o
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
nie chciałem kupić 16 za 500 zł tylko znalazłem aukcję gdzie za 440 zł są 7,5x16" felgi azev'a. Tylko odbiór osobisty w Łodzi gdzie mam 10 km. dlatego cena atrakcyjna. Opony na 1 sezon by starczyły a nawet na 1/2 to i tak dobrze bo nie wydałbym całości od razu. a za 500zł to serio 15 szajsowate są dlatego nie chce.
GrzesiuŻar następnym razem doczytaj...
---------- Post dodany o godzinie 10:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:59 ----------
a co sądzicie o tych? http://allegro.pl/item970785435_aluf...et43_fiat.html Będą ładnie wyglądać? Może ma ktoś foto podobnej konfiguracji?