Super mamy kolejnego Alfistiiiiiiiiiiiiiiiiii szkoda że nie ma 156;)
Printable View
Super mamy kolejnego Alfistiiiiiiiiiiiiiiiiii szkoda że nie ma 156;)
O widzę że kolejnego alfiste mamy i kolejna 147 ;) Co do spotkania to w jeleniej z tego co widziałem na forum to odbywały się spoty, ale widzę że ich temat chyba na razie umarł, więc nie wiem czy robią jakieś spoty i tylko na forum nic nie informują czy nie :) Jak by co to zawsze można rzucić propozycja na zrobienie większego spotkania :)
Ja juz nic nie oferuje. Z moich spotkan wychodzily 2-3 osoby xd co do sraj tasmy to z checia owine xD buahaha. A nowy kolega to kto? Przedstaw sie, skad jestes jakie autko itp ; p
P.s noclegi w pokojach bez lazienki (3lazienki na osrodek) u znajomego 25zl osoba. W gre wchodzi tylko noc z soboty na niedziele . Wiec nocleg jest wrazie co ; d niech najstarszy z nas organizuje. (Lukasz?? Czy 156 czerwona ???) ; D milej organizacji. Aaa. Zalatwcie ulotki forumowe. Xd dzis kozacka 159 srebrna na felgach 20 widzialem na konarskiego.
Bardziej mi chodziło o rzucenie propozycji w temacie spoty jeleniogórskie że my jako zgorzelec chetni na wyjazd do jeleniej wiec niech tylko powiedza kiedy coś robią :) Co do większego spotkania a raczej zlotu to ja też nie wychodzę z propozycją bo nie mam do tego głowy a po za tym było kilka ofert i tak jak mówisz tylko kilka osób było chętnych, chyba że rzeczywiscie ktoś ze starszych chciałby coś zorganizować :P 159 na dzg ;) ?
Wysłane z mojego GT-I8160
Nieee na dbl 159. Ale ladna ;)
co taka cisza? ;>
No właśnie, może jakieś spotkanko zrobimy panowie? :P
Siemka, ktoś chętny na jakieś spotkanie w zgc w przyszły piątek? :)
Może i ja będę w Lubaniu to bym zajechał:cool:
To zapraszamy w piątek o 18 na parking przy starym dworcu pkp (koło mcdonalda) ;)