I ja to samo:victory:
Printable View
Dzięki wielkie za jak zwykle mile spędzony czas!
Najlepsza ekipa na całym zlocie !
Wjazd jakich mało i liczba! :)
Mega pozytyw!
A jak! Najlepsza grupa na Foży. :D Szkoda że się musiałem zwinąć wcześniej, ale i tak wielkie dzięki. Było zarąbiście. Qbas: DZIĘ-KU-JE-MY!
Wielkie dzięki dla organizatorów i dla nas samych :)
Było meeeeegaaaa, no i wjazd na bombach policyjną Alfą robił wrażenie :D
Super było, zdjęć i filmików (wliczając przejazd tam i do domu) mam około 20GB. Dzięki Zmianowy za kartę, przydała się :)
Teraz trzeba to przejrzeć i jutro wstawię.
Bartek, Łukasz, Maja, koskar i kto tam jeszcze foty i filmiki robił, podeślijcie to jakoś, na mail czy przez google plus jak możecie :D
Dzięki wszystkim za super spędzony dzień.
No właśnie, jak to robimy ze zdjęciami i filmami? Może niech każdy wrzuci to co ma na jakąś Picasę czy inne fotowiadro czy co tam kto chce. No i ew. filmy powrzucać na YT, ustawić jako film niepubliczny i tutaj linki wrzucać. Bo tak jak każdy do każdego będzie wszystko wysyłał.. To będzie ciężko. :D
na spot wszystko przynieście powymieniamy się, ja postaram się ładnie wszystko złożyć w całość :)
Oo, też niezły pomysł. :D Ja mam świetny filmik z widełorjestratora jak cała chmara Alfów rusza w Jankach. :D Tylko że niestety jest z datą na filmie. Ale trudno. :P
Aaaa, może tak zapytam: kto ma projektor? Może zrobimy w czwartek wielkie oglądanie? ;D
podepniemy się do kina samochodowego na narodowym
kilka fotek odmnie :)
FOTO
no i dzięki za miłe spotkanie było zajebiście :)