Oby jutro nie padało bo zabieram się za mycie potworka ;-P
Printable View
Oby jutro nie padało bo zabieram się za mycie potworka ;-P
Ja też :) ale tym razem gruźlikiem przyjadę :)
Ja żałuje że nie mam czasu na wspólną integrację ale ciesze się że Gracek przejął po mnie rolę lokalnego animatora gier i zabaw :D :D
Odkąd urodził mi się syn to czasu wolnego w zasadzie brak, każdą wolną chwilę jak śpi wykorzystuje na nadrabianie zaległości w pracy :/ Mam jednak nadzieję że za pół roku, na wiosnę jak się trochę sytuacja rodzinna ustabilizuje to na nowo dołączę do bujnego jak widać życia lokalnej społeczności Alfisti ! :D
To czekamy :D
Gracek, o której ta ryba?
O 12 mamy zbiórkę na Orlenie chwile poczekamy i myślę, że gdzieś na 13 będziemy już na Łowisku :)
No ja też przed przyjazdem mam zamiar opłukać loche :) dziećmi się nie będę wymigiwal:) siadamy we czwórkę i jedziemy na spota :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
My też siadamy w czwórke w tym najmłodszy alfaholik ma dopier 7 tygodni
Wysłane z mojego MSP4505 przy użyciu Tapatalka
Moja już trochę wyczyszczona, więc rano tylko wsiadam i jadę chyba, że jakiś srak napta :D
Wydziargał Idol 2S
Pogoda piękna, ale trochę mroźno więc zarezerwowałem salę :)
Było super rybka palce lizać niech żałują ci którzy nie dotarli i najważniejsze że ekipa zajebista czekamy na dwudniowy zimowy na początku grudnia Gracjan załóż temat a co do reszty to się zgadamy przez telefon pozdrowienia dla wszystkich obecnych i dla tych którym małe dzieci uniemożliwiły dotarcie chociaż jak było widać na miejscu bobasy które dotarły mają dopiero po parę tygodni a bawiły się świetnie tak że flatbett trochę słabą wymówkę znalazłeś jeszcze raz pozdrawiam