Interesuje mnie w cyferkach podany koszt , nie pisze czy ma byc tanio czy drogo bo nie o to tutaj chodzi chce miec porownanie do innych warsztatow. Mowimy tu o kwocie powyzej 500czy ponizej ?
Printable View
Interesuje mnie w cyferkach podany koszt , nie pisze czy ma byc tanio czy drogo bo nie o to tutaj chodzi chce miec porownanie do innych warsztatow. Mowimy tu o kwocie powyzej 500czy ponizej ?
Szczerze mówiąc nie wiem - za przednie góra płaciłem 640 zł, ale przód to co innego, są droższe i więcej roboty. Wymiana 300 zł. Najlepiej zadzwonić, i spytać ;)
Ja robiłem ostatnio. Zabawy z tyłem to... 500 zł.
Naprawdę polecam - jak zostawiam u p. Kotowicza moją Alfę, to zawsze wiem, że wyjedzie zdrowsza i nic złego sie jej nie stanie. A sam fachowiec zawsze dobrze doradzi co, gdzie i gdzie najepiej kupić. Chyba najlepszy warsztat Alf w Poznaniu.
Byłem w zeszłym tygodniu w ACM Mari-Car ustawić światła. Sądziłem, że sobie z tym poradzą. Pan diagnosta wyglądał, jakby Giuliettę pierwszy raz w życiu na oczy widział i ustawienie jednej żarówki zajęło mu ponad 20 minut. Jakim cudem oni mają ASO Alfy, to ja nie mam pojęcia. Sugeruję omijać szerokim łukiem.
Witam, od paru dni jestem posiadaczem alfy w selespeedzie, chce sie udac na wymiane oleju w skrzyni biegow. Chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje cos takiego oraz czy kupujecie olej do wymiany sami? Do kogo w wlkp najlepiej oddac alfe z selespeedem? Pozdrawiam
A ma ktoś jakiegoś uczciwego mechanika od zawieszenia? Wymiana przednich wahaczy.
ciezko teraz o uczciwego mechanika :P, ja znalazlem u nas w miescie mechanika ktory jezdzi alfa :) we wtorek oddaje mu autko w rece i zobaczymy co zdziala.
Jeżeli chodzi o uczciwość, to z pewnością Kotowicz. Wszystko ładnie wytłumaczył, pokazał stare części, wsiadł do auta i przejechaliśmy się z nim, także w 100% uczciwy.
Minusem jest to, że drogi :] i jeżeli coś przy okazji będzie musiał wymienić to też doliczy. Ale zrobić zrobi i to nie na odwal. Za wahacze górne przód dałem, o ile pamiętam, 640.
Witam, odświeżę.
Mianowicie znacie może kogoś, kto specjalizuje się w tłumikach? Potrzebuję kogoś kto mi zamontuje w 156 tłumik końcowy, może być trochę żłobienia. Im bliżej ronda rataje, tym lepiej :)