Panie Januszu i resztę chętnych zapraszamy w środę do Wrocławia o godz. 19 pod most milenijny ;)
Printable View
Panie Januszu i resztę chętnych zapraszamy w środę do Wrocławia o godz. 19 pod most milenijny ;)
Oława i okolice żyją czy to już koniec alfaholików w naszych rejonach.
alfy po zimie niemogą wyjechac od mechanika przynajmiej moją:mad:
długa historja chodzi o tylnie zawieszenie jak było ślisko to auto jezdziło jak chciało fachowcy kurjaty 3miesiące dochodzili oco chodzi wymieniałem tuleje zwrotnicy itd robili zbiezność i dalej to samo aż dziś ełreka pojechałem na zbierzność i powiedziałem tym debilom jak mają ustawic zbierzność parametry podałem te kture znalazłem tu na forum i jest ok :D tak po zatym tuleje zwrotnicy wymieniał mi twój sasiad ma warsztat koło biedronki na szczelnej mówił jak polerujesz belle codziennie:D pozdro moze wybierzemy sie pod milenijny bo oława to raczej sie niezbierze:mad:
trzeba się kiedyś umówić i pojechać do tego Wrocławia. Oława to już chyba koniec alfaholizmu.
piszę się na spotkanka - srebrna 156 SW:crazy_pilot:
witam nowego kolegę w gronie alfaholików może się coś ruszy w tej Oławie bo reszta chyba wymiękła. można by było w małym gronie się spotkać a z czasem może się rozrośnie i na jechać na Wrocław większą grupą.
jak tylko czas pozwoli bo chęci są, a jak są chęci to znajcie się i czas :-)
Nareszcie Alfaholicy w Olawie sie obudzili po dlugiej drzemce.Witam.