-
Ciekawy patencik. Pytanie czy to swieci do przodu czy na boki. Chodzi mi o ksztalt odblysnika kierunkowskazu. No i w kierunku jest taka przeslona plastikowa biala, ciekawe czy to wytrzyma długotrwale dzialanie temp bo napewno ten led bedzie sie grzal. Ale ciekawa opcja. Im dluzej patrze tym bardziej mi sie podoba ale ja zistaje jednak przy module
wysłane z WC
-
Mnie takie coś by bardziej odpowiadało zwłaszcza, że chce wysłać lampy do regeneracji i będę je miał na wierzchu. Tylko jestem ciekawy jak to wygląda przy włączonym kierunku i czy przy włączeniu świateł mijania wyłączają się? No nic czekam na filmik bo dobry z tymi ledami w kierunkach.
-
O ciepło bym się nie martwił. Na 100% led daje dużo mniej ciepła. Też mi się podoba. Czekam na film i więcej zdjęć :edziapijekawe:
-
Filmik już daję a więcej zdjęć postaram się zrobić jutro dziś nie miałem czasu bo jeszcze montowaliśmy to w brata 147:)
https://www.youtube.com/watch?v=xdm2...ature=youtu.be
-
Podoba mi się :) chyba pójdę w to rozwiązanie.
-
Wygląda bardzo fajnie i chyba sam takie coś u siebie założę. Zamawiałeś z allegro czy z ali?
-
-
Bardzo fajnie się to prezentuje;) jak widzę jakieś diody za 20 zł, montowane w zderzaku na chybił-trafił, to mnie krew zalewa. Czekamy na manual ;)
-
A jak ze szczelnością tego?Bo to chyba na wcisk jest?I kupowałeś te konkretnie z tego linku?No i zapodaj jakiś manual.
-
Tak dokładnie te co podałem w linku. Co do szczelności to gumowy kołnierz idealnie przylega do otworu więc z tym nie ma problemu. Żadnego manuala nie robiłem bo praktycznie trzeba tylko podłączyć 2 kabelki plus do postojówek (wpiąłem się pod 3 pinową wtyczkę na gorze lampy kolor żółty) i plus pod stacyjkę (wpiąłem się pod główne złącze obok bezpieczników w przednim błotniku kolor kabla niebieski) a masę chyba każdy sobie znajdzie ja podłączyłem tam gdzie mam przykręconą przetwornice od ksenonu.
P.S. z tymi kolorami jutro dokładnie sprawdzę i zrobię wtedy fotki.