mam z przodu i z tyłu połączenie klocków TRW z nacinanymi i nawiercanymi tarczami MIKODY.. i mam wiecznie bardzo mocno zapylone koła z przodu tak więc gdy ktoś zwraca na to uwagę, niech bierze pod uwagę inne klocki.
Pozdrawiam
Printable View
mam z przodu i z tyłu połączenie klocków TRW z nacinanymi i nawiercanymi tarczami MIKODY.. i mam wiecznie bardzo mocno zapylone koła z przodu tak więc gdy ktoś zwraca na to uwagę, niech bierze pod uwagę inne klocki.
Pozdrawiam
A ja mam dylemat.... czy założyć tarcze Mikoda nawiercane czy może włożyć zwykłe wentylowane :confused:
Tyle tutaj różnych opinii, że mały mętlik w głowie powstaje ;)
Witam, mam dość ciężkie pytanie, ale może ktoś zdoła mi odpowiedzieć :) . Nie znam producenta moich tarcz, a hamują bardzo dobrze i chciałbym kupić takie na tył. Może komuś sie uda odgadnąć po fotce :
http://img703.imageshack.us/img703/2064/zdjcie208.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Brembo max.
Dzięki wielkie.
Podpinam się pod temat bo widzę że jest tu kilka osób które na hamulcach zęby zjadły:D. Niedługo czeka mnie wymiana klocków i tarcz z przodu. Chce tarcze nacinane lub nacinane i nawiercane + klocki. Jakiej firmy tarcze kupić :confused: do alfa romeo 159 2.4 jtdm 20v 330mm na oku mam Zimmerman-a lub EBC TurboGroove. Ktoś ma jakieś inne sugestie ?
EBC tarcza USR i klocek YELLOWSTUFF polecam.
A jak jest z piszczeniem ? Ciche są czy popiskują ?