A kiedy wychodzi?
Printable View
A kiedy wychodzi?
Szczerze, to chyba nigdy nie zdecydowałbym się na pozbycie ponad 200tyś kupując "tylko" auto. I tak ponad 100tyś, które planuje obecnie, wydaje mi się dużą sumą. A za 5 lat i tak dostane jakieś 30tyś
Z finansowego punktu widzenia zakup zwłaszcza nowego nowego auta to wyrzucenie sporej kasy w błoto - to fakt...
Z finansowego tak. Z tego ze masz święty spokoj i nie martwisz sie o naprawy - juz nie do konca.
Wczoraj byłem w salonie. Sprzedawca oznajmił że produkcja 159 jest wstrzymana i sprzedają to co zamówili na ten rok. Jeśli chodzi o TBi jest ponad 20 sztuk, ale takiej jak skomfigurowałem na 100% nie ma(chciałem biała z Pakietem Ti itd)
W bazie, SW w wersjii Sportplus z TBi jest tylko jedna sztuka, czarna z pakietem widoczność, podgrzewanymi fotelami, bixenonami, ciemnymi szybami z tyłu, alarmem, systemem buleMe i czujnikami parkowania itd (katalogowo 136tyś). Cena jaką mi zaproponiwali na początek to 120tyś
W bazie, SW w wersjii Sportplus z TBi jest tylko jedna sztuka, czarna z pakietem widoczność, podgrzewanymi fotelami, bixenonami, ciemnymi szybami z tyłu, alarmem, systemem buleMe i czujnikami parkowania itd (katalogowo 136tyś). Cena jaką mi zaproponiwali na początek to 120tyś[/QUOTE]
To auto jest w bazie Fiat Auto Poland czy już u konkretnego dealera na placu ??
w Autotraper w lodzi jest sw w tbi w sportplusie na max wypasie:) wim ze moga dac na nia rabat 16 lub 18%
to jes 2011 max rabat na 159 to 22 % przy aucie 2 letnim plus 5% dilera max 16 to sam rabat fap