ja Wam nie chce mieszać w planach ale ja będę wolna ok 19 - tej może :) mam nr. do Scoobiego to się zgadamy :) zróbmy tak że planujcie beze mnie a ja się skontaktuje z zapytaniem czy już byliście czy dopiero będziecie :)
Printable View
ja Wam nie chce mieszać w planach ale ja będę wolna ok 19 - tej może :) mam nr. do Scoobiego to się zgadamy :) zróbmy tak że planujcie beze mnie a ja się skontaktuje z zapytaniem czy już byliście czy dopiero będziecie :)
Ja też chce jechać
godzina obojętna (ale najlepiej 17.00)
No mi pasuje każda, 17:00 też, 19:00 też :) Więc ustalcie jedną, która pasuje wszystkim :)
rozmawiałem z Ralfem i pasowałaby nam 16
---------- Post dodany o godzinie 14:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:12 ----------
rozmawiałem również z Grzesiem i na godz 16 my już będziemy na miejscu, więc jak co komu pasuje to dojeżdżać :D
Ha, no pojeżdżone wreszcie i chyba każdy ma już kartę stałego klienta :D Ja co prawda nie zostałem na trzecią turę, ale i tak było super, zwłaszcza jak się rozwalaliście i żółta flaga była co chwilkę :D Ciekawe ile czasu będzie się gumował tor, bo na razie to jest zwykły drift:driver:
Pozdrowionka i do następnego!
no ta jedna runda to była makabra, nie było winkla żeby kogoś nie spotkać w oponach :D aniucha nastepnym razem wpadej bo trza bydzie zebrać wiekszo ekipa i wynająć tor, bardzij sie opłaco :D pozdro
Scoobi?? przyszły tydzien pasuje? obojętnie który dzień :)
sie dogodomy ;)
WITAM pasuje urządzić jakiegoś spota fajna pogoda itp... co wy na to wpisywać się kto chętny...