Takie rzeczy to tylko na rynku :P
Printable View
Takie rzeczy to tylko na rynku :P
no na bazarach maja roleksy :D to pewnie jakis z logo alfy sie znajdzie
Chętnie nabędę polary z logo AR !
pozdrawiam,
mliberty
a kiedy bedą kubki już w sprzedaży bo mam ochote nabyc:)
Dobry kubeczek nie jest zły a idąc dalej tym tropem to jak wiadomo zaczyna się sezon na grilla itp. balety, więc myślę że nie głupim gadżetem były by kufelki na piwo z logiem AR i klubu ewentualnie jakimś jeszcze ciekawym napisikiem (o zestawie kieliszków już ktoś mówił chyba?) A jak sprawa z koszulkami wygląda? bo można już zaczynać z nich paradować bo póki co nie pada i jest słonecznie;) Myślałem jeszcze o odświeżaczach do powietrza z logiem AR. Widziałem kiedyś w sklepie takie drewniane odświeżacze co się je zanurza w buteleczce z jakimś olejkiem zapachowym i podobno drewno ten olejek wchłania i starcza na dłuuuuugo:D Zastosowanie takie jak "wunderbaum" do wieszania przy lusterku wewnętrznym nie na kratce od nawiewu.
A można składać pomysły i propozycje w tym temacie? Bo mi się marzy tablica rejestracyjna z moim loginem:D np. plastikowa nakładana w czasie zlotów czy spotów:)
sprawa z koszulkami wygląda tak, że nowy sklep funkcjonuje już od ponad 3 miesięcy :P http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/
O zawieszkach zapachowych też myśleliśmy swego czasu ale na razie temat jest odłożony, choć ja nadal po cichu liczę że do niego powrócimy :P ..poniżej link do ówczesnego projektu, który chyba by trzeba trochę zmienić bo nie wiem czy nie za długa ta zawieszka ;)Cytat:
Myślałem jeszcze o odświeżaczach do powietrza z logiem AR. Widziałem kiedyś w sklepie takie drewniane odświeżacze co się je zanurza w buteleczce z jakimś olejkiem zapachowym i podobno drewno ten olejek wchłania i starcza na dłuuuuugo:D Zastosowanie takie jak "wunderbaum" do wieszania przy lusterku wewnętrznym nie na kratce od nawiewu.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...all_zapach.jpg
Wspomniane wcześniej kufle do piwa były by fajne:D z napisem klubowym, logo i z np. modelem alfy :D kiedyś była taka seria w ZG z żużlowcami i fajnie się takie kufelki prezentowały:D:D:D