to ile byś za nią dał w takim razie ? Kup alfę 90 w dieslu w ogóle, tylko gdzie, nikt nie ma na sprzedaż...
Printable View
to ile byś za nią dał w takim razie ? Kup alfę 90 w dieslu w ogóle, tylko gdzie, nikt nie ma na sprzedaż...
Ja bym nie dał złotówki nawet :). Generalnie te auta kupuje się dla "zabawy", więc szuka się raczej V6 w benzynie, a przynajmniej 2-litrówki... Szybciej uda Ci się przepchnąć dobrą cenę dla jakiegoś konesera z Zachodu, który będzie chciał mieć diesla (bo z punktu widzenia ilości egzemplarzy to faktycznie rarytasy) jako dwunaste auto w kolekcji... Wystaw na autoscout24 i mobile, tam jest szansa, że się odezwie ktoś sensowny. Wtedy za dobry stan te 3 tys. EUR powinieneś dostać spokojnie, ale to może trochę potrwać.
Mnie tak bardzo nie ciśnie żeby ją tak szybko sprzedać, tylko pytam się wpierw na forum "alfaholicy", ponieważ chce ją sprzedać komuś, kto o nią zadba, czyli konesera. Najpierw piszesz, że może byś brał, a teraz że byś nawet złotówki nie dał, gościu....ja jej za darmo nie oddam...hahaha
JacekK, to był żart, przecież wiem, że porównujesz do tej starej, fakt że na tym zdjęciu podobna ;D
Radosuaf, faktycznie nie porozumienie haha :D nie sprzedaje jej na części ;-)
A to sorry, nie złapałem widocznie. :D
Kiedy dostaniemy jakieś zdjęcia?
:congrats:Cytat:
A w Polsce jest dużo koneserów, ale takich, co szukają transaxla za 1 tys. EUR raczej
90% polskich koneserów to potrafi pięknie, ale gnić fury ewentualnie je omszyć. Na tym polega ich koneserstwo.