Ja polecam. Ceny do dogadani sie. Powiem ci tak ze nie na
Rzekam
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Ja polecam. Ceny do dogadani sie. Powiem ci tak ze nie na
Rzekam
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Witam,
Ze swojej strony mogę polecić i tak już wielokrotnie polecany warsztat przy Saskiej. Goście od początku zajmują się moją 147 i robią dobrą robotę. Co ważne nie naciągają na kasę i raczej idą w stronę "póki co nie ma sensu wydawać kasy, jeszcze na tym się pojeździ". Robiłem u nich rozrząd i przednie zawiasy. Zawsze proponowali widełki cenowe w zależności od jakości części które mieli montować. Uczciwy i solidny warsztat, mocno polecam.
Polecam Autka.pl ul. belwederczyków8. wczoraj odebrałem auto... wszystko konkretnie szybko i udokumentowane... auto odebrałem umyte i odkurzone..., a miałem w planach jechać na myjnie jak wyjade z warsztatu... mój kolega też kiedyś był tam i jest zadowolony polecam
Witam,
a czy może mi ktoś polecić serwis w którym znaliby sie co nieco na mojej Alfie 33?:D Chodzi mi konkretnie o silnik. Bokser zasilany dwoma podwójnymi gaźnikami, mam z nim od dłuzszego czasu problem, a do kogo bym jej nie zawiózł to rozkładają ręce. Będe wdzięczny za jakiś namiar:)
Tobie nie potrzeba zwykłego mechanika tylko mechanika pasjonaty. Dlatego najbliżej to Ci chyba będzie do Flar Ital http://www.flar-ital.pl/ Qba jest na forum to nawet do niego mozesz wcześniej napisać. Niestety nie jest to Kraków ale Częstochowa. Nie łam się tylko bo expresbusy za 14 zł masz co 2 godzin :) i w 2 godziny jesteś na miejscu a kuba napewno Cię z dworca odbierze :) Na marginesie to czasem wiecej potrzeba żeby kraków przejechać ze wschodu na zachód ;)
Swoją drogą to chętnie bym zobaczył twoją 33 :)
Częstochowa to troche, a busem bez Alfy to nie mam po co tam jechać:D Moja 33 obecnie stoi z wyciągnietym rozrusznikiem bo ten właśnie padł i nie mogłem się dziś wydostac z galerii kazimierz , ale naszczescie inny Alfiarz mnie popchnął. Także ja z tym samochodem sie nie nudze;) Jak juz nie będe miał wyjścia to i do Częstochowy się może wybiore.
ja nie mówię żeby jechać busem bez auta :) Ale zostawiając u nich auto tragedi z powrotem nie ma... A 33 nie jest im obce bo widziałem u nich przed garażem.
A jakby ktoś znał kogoś od tego typu gaźników, czyli podwójne np. Dellorto drla40 itp. to też było by mi miło :D
Ja polecam Krzysztofa Pieprzycę z Pielgrzymowic.
Kurde, daleko troche, coś bliżej?