-
A tak wogóle zauwazyliście że na tym forum zyja 3 osoby w porywach 4? W suwałkach mimo wsystko jest trochę samochodów tej marki, ale niewielu jej właścicieli chce sie udzielać, czy spotykać. Szkoda trochę :( Uważam, że dobrze było by zapowiedzieć spot z conajmniej tygodniowym wyprzedzeniem i dac znac komu tylko się da, bo pewien jestem że każdy z nas zna przynajmniej kilku uzytkowników alfy. A jak sie raz wkręcą to może coś by z tego było.
---------- Post dodany o godzinie 11:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:28 ----------
I faktycznie trzeba litwę obgadac.
-
No ja oprócz was nikogo z alfą nie znam niestety. To podajcie jakieś terminy, ja się dostosuję.
-
Panowie powiem wam tylko że niemalże codziennie śledzę ten wątek, jednakże jak nie mam nic do powiedzenia to nic nie piszę :)
osobiście znam jedną 145 oraz 166 -3.0 v6 z Sejn, lecz podejrzewam że właściciele tych alf raczej nie byli by zainteresowani jakimś "współżyciem".
Jeżeli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak że na chwilę obecną mam za dużo na głowie i niestety nie dam rady podpiąć się pod żaden termin , ale sądzę że w wakacje postaram się dołączyć do was :D
-
Myślę, że zawsze jakąś godzinkę z życia udałoby Ci się urwać :D Popytaj tych znajomych, a może jednak będą zainteresowani.
-
To może czwartek godzina 19 ?
-
Mi pasuje, nawet jak będzie nas 3 to w sumie pogadamy o tej Litwie.
-
Szypul to Ty ostatnio(chyba to byl piątek) swoja Alfe zaparkowales obok mojej pod kauflandem? ;>
-
Ta :P Trix na spot wpadaj !!
-
Będzie ktoś na tym spotkaniu ?
-
Hyhy ^^ postram sie, ale ostatnio totalny brak czasu ;/