Weronika ja nie dam rady przyjechać :( a miło by było spotkać się i poznać ale myślę że na następny raz :)
Printable View
Weronika ja nie dam rady przyjechać :( a miło by było spotkać się i poznać ale myślę że na następny raz :)
Takich okazji będzie jeszcze mnóstwo :) Alfiści z naszego regionu jak tak się patrzy na forum są chyba najbardziej zgraną ekipą więc na pewno wymyślą kolejne spoty :)
Kurcze, nie dam rady dziś ale będę duchem;)
Moje foty ze zlotu we Wrocku podrzuce nast. razem.
Pozdrawiam
Ja na chwilę wpadnę, będę po 18 pod tesco ;)
Nie spodziewałem się że ekipa tak się rozrośnie. Ja tu wpadam na spota (wiem wiem, Yariska to nie Alfa) i widzę same nowe twarze i nowe belle... Sorki, że nie dałem rady z wami dzisiaj pobuszować, no ale robota wzywa...
Szacun dla PiterR'a że mu się chciało tak daleko do nas przyjechać. Aleśmy se Piotrek dzisiaj pogadali...:D
Dzieki wielkie za spota:) jak zwykle było miło :D
Quattro.... czekałeś specjalnie na mnie, żeby za to co ostatnio zrobiłem Twojej e-L-ce powiedzieć mi : :nono: ??:P Bo jak dostałem zje... od Ciebie to od razu jakoś szybko się zmyłeś :P
Miło było również poznać nowe twarze... w tym Weronike i PiterR-a i żuwika.
PiterR o ile się uda postaram się być na kolejnym Waszym spocie krakowskim:)
Weronika ... niezły masz schowek w tej swojej belli :P mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi ;)
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia za dwa tygodnie:D
No ba schowek pierwsza klasa :P
Byłam pierwszy raz na naszym regionalnym spotkaniu i na pewno nie ostatni - z takimi ludźmi warto się spotykać, warto rozmawiać - po prostu warto być :)
Trasa Bielsko - Pszczyna prześmigana przez zielono - czerwone Belle :D
Dziękuje za miło spędzony czas i do zobaczenia za dwa tygodnie :)
Miała być inna ale wyprzedził mnie SocikZero4 i poszłam za nim :D I tak sobie już razem pojechaliśmy :)