co robisz tą skodą, że przepłaciłeś za DSy?
latasz pojeżdżawki, KJSy?
Printable View
DSy do skody są w dwóch wariantach A i B (mogę cie dobić bo to Felicia), wersja A kosztuje 98 żyli wersja B 155 (z nimi jest problem, bo robią je we Francji i długo transport trwa), jak nie było mikud tylko standardowe to siedziały A, teraz siedzą B i dużo lepiej chodzi, a co nią robiłem- jeździłem, teraz ojciec lata, a ja mam swój styl jazdy i standardowe umiałem do czerwoności rozgrzać, te natomiast są gorące ale się nie świecą i hamują, co na starych tarczach już takie oczywiste nie było, na KJSy kiedyś nią jeździłem, ale to było wtedy jak standardowe hamulce siedziały- czyli bardzo dawno temu
W Alfie podobnie na początku było, grzały się niemiłosiernie i ich skuteczność była nie za tęga (trochę spartolili ze dali do 200 koni jeden tłoczek i trochę za małe tarcze). Teraz jest dobrze skuteczność nie spada, chociaż klocki miały być super z tego co pisali w necie, a niestety tak nie jest i niedługo wracam do DSów, bo są sprawdzone
Dokładnie, w google znajdziemy bluzgi na każdy produkt... Zawsze trafią się reklamacje czy wady fabryczne w każdej dziedzinie..
Mnie kolega SEJBR denerwuje, bo najpierw wymyśla opinię o biciach każdej Mikody GT a potem wkleja tekst z google o rdzy... :stop: sorry, ale taka opinia ma dla mnie wartość opinii każdego laika, który powtarza usłyszane opinie choćby o samej marce Alfa Romeo... A nigdy nic nie sprawdził na własnej skórze. To tyle z OT, bo sam temat był zupełnie inny.
Co do klocków do Mikod GT powtarzam, że producent twierdzi, że najlepiej się sprawują z oryginalnymi klockami TRW.
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
Kolego jak byś czytał uważnie wszystko to co było napisane w tym temacie czyli o Tarczach Mikody to byś głupot nie pisał jak to masz w swoim zwyczaju. Wyrażnie napisane jest że tarcze Mikody to są zwykłe tarcze i nikt nie może się spodziewać jakiś tam super zmian czy parametrów sportowych I tak jak Napisałem przestań robić śmietnik na tym forum
Pytanie do tematu to jakie klocki to tarcz Mikoda... Gdzie dałeś odpowiedź na nie w swoich postach? Masz 11 lat czy masz poziom 11'sto latka? Wybacz, ale mam nadzieję, że mod usunie wszystkie posty Twoje i nasze nie na temat, bo rozmowa z Tobą to paranoja... Obyś swoją 156 zajmował się lepiej, niż wypowiedziami na forum
Si, super zmian nie ma, ale są chłodniejsze a mi na przykład o to chodziło, jak ktoś chce mieć super heble to w inną stonę droga, tu jest co pasuje do serii. Ja stawiam na klocki Ferodo, mój mechanik na Bosche, ale też mówi ze ot nie to