No baaa. Wymyta, wysprzątana :D
Printable View
No baaa. Wymyta, wysprzątana :D
A ja dzisiaj rano pogonilem 220 po N4 :D szkoda ze tylko w niedziele o 7 rano nei ma ruchu i Gardy :( Teraz bede musial znowu tydzien czekac ;)
coś mi sie wydaje że spot/zlot coraz bliżej
najpóźniej to chyba majowy bank holiday
Panowie gosciu chce kupic odemnei auto on jest z lodynu chce mi przelac kase za pomoca konta palpay czy cos takiego i transport by sobie on załatwił jak to wygląda ciezko sie znim dogadac bo ja nieznam angielskiego moze mi ktos pomorze ? jak podpsiac umowe itp.
Znasz tego goscia czy z ogloszenia sie odezwal . Jesli nie znasz go osobiscie to na 100% walek . Ostanio bardzo popularne sa te przekrety z Paypal i WesternUnion. Strzez sie !
Aha i podziel sie jaka historyjke Ci ozenil ( za auto chce zaplacic przed obejrzeniem zapewne ;) )
mowisz? auta wogule nie bedzie widział tylko przelewa kase na konto i transport sobie zapewni sam
I ty uwierzyles ze koles z angli chce kupic auto z kiera po przeciwnej stronie , bez ogladanai auta i bedzie je sciagal do UK . Czlowieku no w takie bajki wierzyc to juz nei wypada ;) Na koniec powiem ci jeszcze tyle ze taka alfe w uk kupisz grubo taniej niz w Polsce :)
100000% walek. Mi tutaj takie cos proponowali. Dla zabawy z gosciem ciagnalem wymiane maili az do momentu kiedy mu napisalem, ze do transakcji Paypal nie musze mu podawac szczegolow o ktore on prosi :)
Oczywiscie pisal mi ze jest zajety gdzie pracuje i takie tam, ale po jakims czasie zorientowal sie ze nie dam sie zrobic na walek i juz wiecej sie nie odezwal.