-
Niemniej wtedy jest pewność! Ja mam taki sam problem z osłonami. Jeśli bym miał pewną listę z jakąś tam zaliczką to bym mógł ruszyć konkretnie z robotą i cena była by lepsza przy większym zamówieniu, a tak jestem zdany na zrobienie jakiejś próbnej serii za własny hajs i liczenie na to że pójdą..
-
Rok temu 100 kalendarzy to było za dużo. Kasę założyliśmy, część było trzeba oddać po zaniżonej cenie lub za darmo i byliśmy w plecy. Teraz nawet jak się zrobi zapisy to idę o piątaka, że max 3 dni po zamknięciu zapisów ktoś wyskoczy "można jeszcze zamówić?". Z kalendarzem jest ten problem, że jak nie sprzeda się go w styczniu to z każdym miesiącem będzie coraz gorzej...
-
Dlatego mówię zrobić listę pewniaków z wpłatami do tego dodać tyle sztuk ile partii możecie zamówić tj. zgłosi się 47 osób możecie zamówić 50 to zamówić 3 szt. więcej. Zgłosi się 73 osoby, możecie zamówić 100 zamówcie 100. Po prostu tak żeby zminimalizować ryzyko albo zrobić sztywną listę, limited edyszyn i tyle :)
-
-
Przy zamówieniu kilku sztuk. Jak wygląda kwestia ceny wysyłki?
-
Dopisuję się do tego pytania. W Opolu pewnie też będzie kilka osób chętnych na kalendarz więc po co przepłacać za wysyłkę i robić niepotrzebną robotę.
-
W zasadzie z Lublina też byśmy mogli się z leksza zgrupować :)
-
jak zamawiać przy odbiorze u Bociana przelew na konto a tylko odbiór u niego?? cz wtedy płatne przy odbiorze??
-
-
Jest gdzieś wizualizacja tego kalendarza?