To teraz mapki rt3 i szerokości testowałem chodzą ładnie
Printable View
To teraz mapki rt3 i szerokości testowałem chodzą ładnie
Kolego ozi73, skąd mapki wziąć :)
http://gpsunderground.com/forum/peug...drive-rt3.html tylko musisz się zarejestrować
jestem z Zabrza mogę pomóc
Już sprawdzam.
Mogę zassać tylko PL?
Czy muszę większą ilość aby działało?
wystarczy pl
Mapy wgrane :)
Testowałem rano, czy jest tam gdzieś możliwość ustawienia opcji szukania trasy?
Bo dziś prowadziła mnie skrótami :D
Aby ustawić język lektora ANG potrzeba jakaś płytka CD?
Wiem, że lekki offtopic ale czy ktoś podchodził do tematu aktualizacji w RadioNAV (tej z mapami na kartach SD)? Mam takową w 159 MY2011 i działa bardzo fajnie (obsługa iPhone'a itd.). Kupiłem teraz Cromę dla żony (produkcja 12/2009) i też ma tą samą navi ale nie działa do końca tak samo (trochę wolniejsze działania, ciut inaczej rozwiązane menu samej navi, brak obsługi iPhone'a). Zastanawiam się, czy tutaj też można zrobić update firmware, może ktoś ma jakieś doświadczenia? Szukałem trochę na necie ale większość wątków jest o "testowaniu" nowych map a nie o aktualizacji samego urządzenia ;)
ja również poproszę o najnowszy soft oraz setup cd, na adres marekropica@o2.pl i z gory dziekuje
Z 11.5 na 12.3 też bardzo ładnie się wgrało. Tak jak kolega pisał kilka postów wcześniej- wkładamy kluczyk, naciskamy START/STOP, ale bez przytrzymania (nikną kontrolki) i działamy na samej nawi.
Mapy chodzą bardzo fajnie, zarówno NAVTEQ jak i G2. Swoją drogą nie bardzo wiem czym się różnią.